Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Inna. (Mam 20 lat i poznałem 56-letnią kobietę)”.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Odp.: Inna. (Mam 20 lat i poznałem 56-letnią kobietę)

czytaj @Gościa 10:04 i ucz się

Gość_EdekZkredek
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Inna. (Mam 20 lat i poznałem 56-letnią kobietę)

Gość T.Musisz być mądrą i tolerancyjną kobietą.Nie dziwię się,że zakochał się wTobie facet o 16 lat młodszy.Wie3dział jaką masz duszę,wrażliwość.A swoją drogą zazdroszczę Ci go.Ja wyszłam za mąż za rówieśnika,dobry człowiek,ale cóż 40 mija wory dłuższe od kija.Panowie tylko w młodym wieku dają kobiecie rozkosz.......

Gość_kobietka
            Zgłoś
            Odpowiedz

Też tak myślę kobietko,ja jestem młodsza od męża 5 lat,mam teraz 35 lat.Niestety facet po 40 roku życia no powiedzmy niewiele już może kobiecie zaoferować.Zmęczony , zestresowany byle czym, choć tak na prawdę nie ma ku temu żadnych powodów. I co robić? są dwa wyjścia- zdrada, lub pogodzić się z tym i wspominać dobre czasy, ale ileż można wspomnieniami żyć?......i nie skosztować przyjemności ....

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak,masz rację.Tym bardziej,że kobiety po 40 są b.nadpobudliwe.Potrzebują uczucia ,no a zwłaszcza dobrego sexu.I rzeczywiscie,jak tu tylko polozyc sie wieczorem spac i wspominać?Trzeba sobie jakoś radzić

Gość_kobietka
                Zgłoś
                Odpowiedz

Dzięki kobietko . Pozdrawiam.

Gość_gośćT.
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

40 lat i facet na śmietnik wyrzucony . Uśmiałem się jak do łez czytając powyżej komentarze . To nie kwestia wieku a temperamentu . Ogarnij się kobieto to może i mąż na ciebie inaczej spojrzy zamiast wodzić wzrokiem za młodymi siksami .

Gość_EdekZkredek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dobreeeeeeee uśmiałem się do łez :-))) Mam inne doświadczenia w tym temacie. Wygląda to tak, że kobieta po 30 ce jakoś traci zainteresowanie sexem, a jeśli już to na zasadzie spełnienia ,,obowiązku''. Może i potem ma większe potrzeby, ale na jakiej zasadzie? Zrób mi dobrze na misjonarza i idziemy spać :-))) Co ciekawsze, żeby zdobyć faceta wszystkie chwyty w łóżku są dozwolone, a potem to już zboczenie :-)))

Sceptyk
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Daj sobie spokój z tą ciotką. To nie miłosć to zboczenie. To tylko moje zdanie.!

Wariatka
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Fakt jak z kochankiem wszystko jest w łóżku dozwolone z mężem to samo to zboczenie . Wiecie co kręci ..."obcy dotyk" i adrenalina .

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

o yes, sex z kochankiem to jest to, z męzem po 15 latach to się nie chce. Całkiem jak w tym kawae dlaczego mężatki są grubsze od panienek?odp. Bo panienka patrzy co ma w lodówce i idze do łóżka a mężatka patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki....

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Autorze, to za duża róznica wieku. Moje zdanie jest takie- jesli kobieta jest młodsza od faceta - to ma to sens, ale starsza? Bez sensu.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

:) Ty zaliczaj małolaty, znajdź młodszą dziewczynę i baw się dalej... ockniesz się mając 66 lat a ona 30 i zostawi dziadka pomarszczonego itd. itp. :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

EdekZgredek i sceptyku,czy wy naprawdę nie rozumiecie,że przy młodym facecie chłop 40letni to już neolit?Waszym żonom nie chce sie nawet chwilami myśleć o sexie z wami,bo to już jest rodzaj zboczenia.Ale z młodym męskim ciałkiem to sama radość.Raj.I gdzie tam na misjonarza.Mmmmmmmmmmmmmmmm.

Gość_kobietka
            Zgłoś
            Odpowiedz

Kobietka ty jakaś dziwna jesteś. Czy ty naprawdę nie rozumiesz, że nie każda z nas myśli tylko o seksie? Ja ze swoim mężem jestem już ponad dwadzieścia lat i jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy żeby go zdradzić, zwłaszcza z młodszym. Seks jest piękny w każdym wieku, pod warunkiem, że połączony jest z miłością. Ja nie narzekam, wręcz przeciwnie, a takie, co to im wiecznie coś nie pasuje to i w łóżku będą zawsze narzekać. Nie ważne czy stary czy młody bo i tak się im znudzi. To kwestia charakteru a nie wieku. EdekZgredek i sceptyk mają rację.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja uważam siebie nie za dziwną,ale normalną.I po to jest forum,aby wypowiedzieć swoje zadanie.A Tobie życzę,aby dalej Ci było dobrze z mężem,bo niestety nie kazdy po 40 może sprostać kobiecie.Ale na pewno obie różnimy się temperamentami.Więc dla mnie EdekZgredek i sceptyk racji nie mają.

Gość_kobietka
                Zgłoś
                Odpowiedz

Kobietko co do jednego masz racje nie każdy 40 latek ma ochotę sprostać kobiecie . Ale jeżeli trafisz na takiego masz symfonię doświadczonego sexu . Młody chce zrobić najszybciej na co ma ochotę ....pięciominutowiec . Starszy delektuje się kobietą wyczuwając czego w danym momencie pragnie .

Gość_EdekZkredek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

To jesteście już z innego pokolenia i chyba wyjątki, teraz mężczyżni są sflustrowani, częściej popadają w depresję, dlatego już 30+ muszą niekiedy wspomagać się środkami na potencję , niestety taka jest rzeczywistość. A wiesz ile krócej przeciętnie żyje mężczyzna ? 12 lat, więc nie pleć bzdur ,że starszy facet i młodsza kobieta to tak , ale odwrotnie - nie , bo akurat czasy się diametralnie zmieniły i coraz więcej jest związków - młodszy facet -starsza kobieta i to naprawde udane zwiazki

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę