Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Inna. (Mam 20 lat i poznałem 56-letnią kobietę)

Ilość postów: 48 | Odsłon: 7144 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Inna. (Mam 20 lat i poznałem 56-letnią kobietę)”.
  • Inna. (Mam 20 lat i poznałem 56-letnią kobietę)

Doradzcie proszę. Mam 20 lat i poznałem kobietę, ktora jest starsza ode mnie. Ona ma już swoje dzieci, ktore są atrasze ode mnie . jest ciotką mojej dziewczyny i ma 56 lat. kocham ją , a ona chce dla mnie zostawić męża. Czy warto ?

Gość_ciekawy
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Inna. (Mam 20 lat i poznałem 56-letnią kobietę)

56 latka zostawi męża dla 20 latka?:) :P

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Inna. (Mam 20 lat i poznałem 56-letnią kobietę)

Hehe, ale potomka to ona Ci już raczej nie urodzi;)

Marna prowokacja - wakacje, dzieci się nudzą

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

ano, nie wyobażam sb takiej sytuacji, przegiąłeś, 36 lat różnicy...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Ciekawy, przedstaw swoją wybrankę kumplom, będą mieli ubaw co najmniej do końca roku.

A potem przedstaw ją swoim rodzicom, kieszonkowe zabiorą bankowo;)

I neta odetną, nie bedziesz glupich wątków płodził;)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

oj ciekawy - ale z ciebie prowokator, że też co niektórzy dają się na takie teksty nabrać

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Skoro na forum pytasz czy warto...to nie warto.

Gość_kajka
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Marna prowokacja. Nic mnie już na tym świecie nie zdziwi, ale... Wątpię, żeby dwudziestolatek miał tak naiwne i głupie myślenie, żeby brac się za kobietę po przekwicie... :D

HopeLeaves
      Zgłoś
      Odpowiedz

A ja raczej wątpię, by kobieta w takim wieku brała się za chłopczyka, który mógłby być na upartego jej wnuczkiem;)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

spadłam z krzesła :D

Gość_lila
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Wiesz... o ile kobieta może miec z tego satysfakcję i radośc (w końcu młody i zdrowy) to facet już niestety... nie :D

HopeLeaves
          Zgłoś
          Odpowiedz

Heh, z której strony by nie patrzeć, sytuacja niewyobrażalna, takie rzeczy to tylko w Holyłud;-D

Kiedyś jak młodzian nudził się w wakacje, to wychodził w piłkę pograć, teraz głupie wątki tworzy;).

Ale czysto hipotetcznie, wyobraźcie sobie taką parkę na ulicy, jak taki chłoptaś tuli się do prawie 3-razy starszej babki. I ją całuje, ochyda:-D

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Trochę za duża różnica wieku. Mój mężczyzna jest młodszy ode mnie o 16 lat, ja przez 10 lat się wahałam , a on cierpliwie czekał. Jesteśmy teraz razem i taka różnica wieku można powiedzieć w naszym przypadku nie rzuca się w oczy. Ja 50 on 34. Ale to była bardzo trudna decyzja, teraz mam pewność , że to trwałe uczucie skoro przetrwało tak długo. Na szczęście nie musiałam zostawiać męża , bo go nie miałam , ani on żony, więc to też inna sytuacja niż w Twoim przypadku.Musicie decyzje podjąć sami , bo każdy jest inny i w życiu wszystko jest możliwe. Jednak to jest aż dwa pokolenia. Ale takie przypadki też się zdarzają.' bo start życiowy powiedziałabym komfortowy, nie trzeba się martwić o mieszkanie , pieniądze , prace.Wszystko jest na tacy podane, a najwięcej małżeństw rozpada się właśnie przez niestabilną sytuację materialną. Bieda nie lubi chodzić w parze z miłością, chociaż też od każdej reguły zawsze są wyjątki. Jednak decyzję powinniście ostateczną podjąć sami, biorąc oczywiście wszystkie za i przeciw, pominąwszy złośliwe wpisy.

Gość_gośćT.
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

By trudne sprawy zniknęły gdzieś niech twoje serce rozwiąze je.... Trudne sprawy...

Gość_dariusz "Mięsny Jeż"
      Zgłoś
      Odpowiedz

daj se na wstrzymanie gosciu pomysl jak bedziesz mial 30 lat a ona 66 i pomarszczona a cycki jak szlaufy i co wtedy pomyslisz o mlodszej i zostawisz babcie a moze chcesz sie przy niej zestarzec chlopie przed toba cale zycie baw sie z mlodszymi zaliczaj jak najwiecej nie pchaj sie w ten zwiazek

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

tak , zaliczaj i skończ w hospicjum z hivem. Ty 10:04 jak masz dawać takie rady , bo sam to w życiu stosujesz to lepiej nic nie szczekaj tylko leć za s....i , bo szkoda czasu , trzeba zaliczać jak najwięcej

Gość_gość.
          Zgłoś
          Odpowiedz

gosciu z 10:21 to jest forum i bede pisal co mi sie podoba a jak on to przyjmie to jego sprawa i nie szczekaj

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pisz , pisz , po to jest forum. Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie. A nie szkoda ci czasu na pisanie ? mógłbyś w tym czasie trochę pozaliczać.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę