Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: Incydent w Urzędzie Miasta w dniu 17 kwietnia 2014r.

Atakują go głównie ludzie z kółka graniasto - TO(warzy)S(kiego) :)

ciemniak12
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Takie fakty są pomijane w naszych miejskich mediach. Tak jak to miało miejsce z faktem wejścia CBA do Starostwa. Wszyscy odpowiedzialni chorzy, CBA buszuje, a w naszych mediach cicho. Jakie miasto tacy dziennikarze i media. Niedługo wybory to się będą rozpisywać o niektórych w epopeje pochwalne. A prawda jest taka, że miasto umiera na naszych oczach. Cóż p. Sułek również z mojej bajki nie jest, ale ma odwagę mówić na głos to co wszyscy myślą. Podobało mi się jak skomentował byłego już dyrektora DPS-u, ale nadal radnego na radzie miasta. A Prezydentowi to się taki puchar należy i niech się cieszy, że czasy się zmieniają bo kiedyś by go ludzie z pochodniami wypędzili z miasta.

Gość_a
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Przez 3 kolejne lata , a raczej zimy 2004,2005 i 2006 nie pozwoliłem w całym województwie swietokrzyskim wyłaczać ludziom pradu w mieszkaniach interweniujac u wojewody,kilka eksmisji z mieszkan w tym czasie zostało wstrzymanych po moic oh interwencjach u prezesow spłdzielni mieszkaniowych z trybuny sejmowej mówiłem o skandalu wyborczym w DPS ie Mazura i kilka jeszcze innych drobnych spraw o któryc n ie pisała prasa

Gość_leszek
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Czytaj g z 16.37 dokładnie post rozpoczynający,dowiedział się że prywatne bo mu prezydent powiedział,ot i co,siejesz zamęt a nie czytasz do końca.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Wreszcie postąpiono tak jak Pan na to zasługuje od dawna. Brawo SM

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

A ja się wcale nie dziwię, że Pana nie wpuszczono. Skoro było to spotkanie Prezydenta z mediami, to należało mieć akredytację prasową. Coś się w tej kwestii zmieniło, zatrudnił się Pan w jakiejś lokalnej gazecie, a może założył własny periodyk? Inicjatywa być może cenna... Należało wynająć salę, ogłosić wszem i wobec uroczystość, zaprosić Prezydenta, media i wręczyć Puchar w blasku fleszy. Skoro spotkanie miało konkretny charakter - konferencja prasowa, to nie może być tak, że wchodzi sobie na nie kto chce i robi co mu się podoba. Żyjemy podobno w cywilizowanym świecie, a tu ludzie się skarżą na to, że ktoś zastopował zapędy do zakłócania spokoju na oficjalnym spotkaniu Prezydenta - owszem w godzinach pracy (bo kiedy?) i w Urzędzie Miasta (bo gdzie?).

Gość_mondrala
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Incydent w Urzędzie Miasta w dniu 17 kwietnia 2014r.

Panie Leszku podziwiam i mysle że śmiało można nazwac Pana ostrowieckim Stańczykiem,ktory juz za Jagiellonów wykpiwał przywary dwory

Gość_adam
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Panie Leszku, pańskie postępowanie jest zgodne z oczekiwaniami społecznymi.To,że spotkanie mogło mieć charakter prywatny,niech pan sprawdzi emailowo.

UM jest obligatoryjnie zobowiązany do udzielenia panu ,odpowiedzi,jeśli nie odpowie zawiadominie do prokuratury

"instytucje państwowe i samorządowe informacji na wniosek osób prywatnych reguluje ustawa z dnia 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej (Dz. U. z 2001 r. Nr 112, poz. 1198, z późn. zm."

Jeszcze jedna uwaga musi być opłata za wynajęcie sali konferencyjnej stowarzyszeniu,fundacji lub opłat indywidualna.

Pozdrowienia. Myślę ,że przyjdzie pan na odsłonienie Tablicy Pamiątkowej z nazwiskami Radnych tej kadencji,którzy przyczynili się do zniszczenia szkolnictwa w powiecie. Zapraszam,mamy już miejsce!

Wykluczony
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Incydent w Urzędzie Miasta w dniu 17 kwietnia 2014r.

dzięki za wsparcie bo juz myśalałem że ludzie płaczą po katach z powodu rezygnacji Wilczyńskiego mnie już nachodziły z tego powodu nawet mvsli samobojcze

Gość_leszekSulek
        Zgłoś
        Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -