Jeśli było to "spotkanie prywatne" to pan prezydent powinien zapłacić za wynajęcie sali konferencyjnej.
stacja? :)
Prywatne spotkanie w godz. pracy?,czy może była na urlopie i wykorzystał pomieszczenie Um?,to niech zapłaci,a jak nie to w bałtowie niech sobie prywatne zjazdy TOS-u organizuje po pracy,tam będzie gratis za zasługi i poświęcenie dla rozwoju wsi bałtów,prywatny folwark Tos-u na całego,a kto na tym prywatnym spotkaniu jeszcze był?,bo jestem ciekawy kto w godz pracy państwowej poświęca czas na prywatne biznesy (bo że tak jest to każdy wie,a to prywatne sprawy urzędowe sobie lub znajomemu,a to kurs na miasto itp)
Biadolicie i biadolicie. A nowym prezydentem i tak zostanie wybrany Pan Kałamaga.
Wreszcie postąpiono tak jak Pan na to zasługuje od dawna. Brawo SM
właśnie dobrze ,ze jest taki Sułek ,ja porównałbym Go nawet
do Stańczyka którego rola była niezwykle wazna za czasów Jagiellonów.ó czywiście mówimy o skali lokalnej.ztego co wiem to doniósł nawet na Pismena do prokuratury w związku zobrazaniem ludzi biednych nazywjąc ich '''patologią''
Ciemniak, czy ty przypadkiem nie byłeś za PIS-u dyrektorem jednej z placówek kulturalnych wyrzuconym na zbity pysk po zmianie koalicji?
Takie fakty są pomijane w naszych miejskich mediach. Tak jak to miało miejsce z faktem wejścia CBA do Starostwa. Wszyscy odpowiedzialni chorzy, CBA buszuje, a w naszych mediach cicho. Jakie miasto tacy dziennikarze i media. Niedługo wybory to się będą rozpisywać o niektórych w epopeje pochwalne. A prawda jest taka, że miasto umiera na naszych oczach. Cóż p. Sułek również z mojej bajki nie jest, ale ma odwagę mówić na głos to co wszyscy myślą. Podobało mi się jak skomentował byłego już dyrektora DPS-u, ale nadal radnego na radzie miasta. A Prezydentowi to się taki puchar należy i niech się cieszy, że czasy się zmieniają bo kiedyś by go ludzie z pochodniami wypędzili z miasta.
Przez 3 kolejne lata , a raczej zimy 2004,2005 i 2006 nie pozwoliłem w całym województwie swietokrzyskim wyłaczać ludziom pradu w mieszkaniach interweniujac u wojewody,kilka eksmisji z mieszkan w tym czasie zostało wstrzymanych po moic oh interwencjach u prezesow spłdzielni mieszkaniowych z trybuny sejmowej mówiłem o skandalu wyborczym w DPS ie Mazura i kilka jeszcze innych drobnych spraw o któryc n ie pisała prasa
Panie Leszku, pańskie postępowanie jest zgodne z oczekiwaniami społecznymi.To,że spotkanie mogło mieć charakter prywatny,niech pan sprawdzi emailowo.
UM jest obligatoryjnie zobowiązany do udzielenia panu ,odpowiedzi,jeśli nie odpowie zawiadominie do prokuratury
"instytucje państwowe i samorządowe informacji na wniosek osób prywatnych reguluje ustawa z dnia 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej (Dz. U. z 2001 r. Nr 112, poz. 1198, z późn. zm."
Jeszcze jedna uwaga musi być opłata za wynajęcie sali konferencyjnej stowarzyszeniu,fundacji lub opłat indywidualna.
Pozdrowienia. Myślę ,że przyjdzie pan na odsłonienie Tablicy Pamiątkowej z nazwiskami Radnych tej kadencji,którzy przyczynili się do zniszczenia szkolnictwa w powiecie. Zapraszam,mamy już miejsce!
Panie Leszku podziwiam i mysle że śmiało można nazwac Pana ostrowieckim Stańczykiem,ktory juz za Jagiellonów wykpiwał przywary dwory