W Czwartek o 9:30 wraz z 6 innymi osobami usiłowałem wręczyć Panu Prezydentowi Wilczyńskiemu okazały Puchar. na zorganizowanym przez niego spotkaniu z przedstawicielami mediów.Niestety próba sie niezbyt udała. Zostałem siłą wyprowadzony z publicznego miejsca jakim jest sala konferencyjna przez Straż Miejską.Być może przyczyną tego wyprowadzenia był fakt iż na pucharze była dedykacja "Prezydentowi,który rządził aż dwie kadencje w czasie których nie udało mu się zrobić nic dobrego dla mieszkańców swojego miasta" w podpisie "Wdzięczni mieszkańcy"
Ciekaw jestem czy chociaż będzie minimalna wzmianka o tym wydarzeniu w którymś z naszych mediów. Prezydent twierdził,że jest to prywatne spotkanie i ja nie mam prawa tam wejść.Dobrze,że chociaż udało mi sie chociaż zostawić Puchar na stole z listem "gratulacyjnym". Ewidentnie zostało naruszone prawo,gdyż Straż Miejska nie powinna w tej sytuacji interweniować.No cóż Prezydentowi nie tylko brakuje wiedzy i umiejętności w zarządzaniu miastem ale również brak mu odrobiny poczucia humoru. Ewidentnie panoszy się. Prywatne spotkania to może sobie robić np: w Bałtowie a nie w Urzędzie Miasta w godzinach pracy Urzędu. Co sądzicie Państwo o tym?
Jeśli było to "spotkanie prywatne" to pan prezydent powinien zapłacić za wynajęcie sali konferencyjnej.
Myślę, że zachował się co najmniej nie ładnie. No cóż. Takiego go właśnie zapamiętamy.
Świetna inicjatywa. Sądzę jednak że np. stacja taka jak O.TV Pana Panie Leszku. Jestem bardziej ciekawy czy powiedzą o rażącym naruszeniu praw obywatelskich, czy zrobią z Pana zwykłego prowokatora.
Prywatne spotkanie w godz. pracy?,czy może była na urlopie i wykorzystał pomieszczenie Um?,to niech zapłaci,a jak nie to w bałtowie niech sobie prywatne zjazdy TOS-u organizuje po pracy,tam będzie gratis za zasługi i poświęcenie dla rozwoju wsi bałtów,prywatny folwark Tos-u na całego,a kto na tym prywatnym spotkaniu jeszcze był?,bo jestem ciekawy kto w godz pracy państwowej poświęca czas na prywatne biznesy (bo że tak jest to każdy wie,a to prywatne sprawy urzędowe sobie lub znajomemu,a to kurs na miasto itp)
Panie Sułku daruj sobie Pan te szopki:) Nam mieszkańcom kabarety już się znudziły tym głosów człowieku nie zdobędziesz !!!
Tak, tak. Lepsze kabarety są w Starostwie :)
właśnie dobrze ,ze jest taki Sułek ,ja porównałbym Go nawet
do Stańczyka którego rola była niezwykle wazna za czasów Jagiellonów.ó czywiście mówimy o skali lokalnej.ztego co wiem to doniósł nawet na Pismena do prokuratury w związku zobrazaniem ludzi biednych nazywjąc ich '''patologią''
Wystarczyłoby ujawnić dane tego naszego "bohatera" i już "rurka by mu zmiękła" :)
ciemniak napisz jaśniej
Jaśniej to już tylko na stacji TTV :)
a skąd pan wiedział o spotkaniu??? skoro pan pisze że prywatne??? ciekawe?!! zgadzam się z wypowiedzią z godz. 14.37. Kończ pan i wstydu sobie oszczędź....
Widać strach obleciał Pana Prezydenta, swoją drogą ciekawe gdzie pójdzie pracować po przygodzie z prezydenturą niech Pan Panie Sułek tego dopilnuje i poinformuje media gdzie "awansuje" ustepujący Prezydent.
Jeszcze masz chęci się ośmieszać Panie Sułku? Nam - mieszkańcom tego nie trzeba. Jak był Pan posłem to co zrobił Pan dla Ostrowca i okolicy? Jakoś nic nie przychodzi mi do głowy, no może tylko spotkanie z policjantami w Radomiu.
i na lotnisku
Pan Sułek nie jest z mojej bajki. Jednak zastanawia mnie, jak co niektórzy na forum, atakując Sułka - bronią w ten sposób najbardziej nieudanego prezydenta naszego miasta.
Dziwne, jak taki ogólnie źle oceniany prezydent, może mieć jeszcze jakiś obrońców.
Najlepszego prezydenta po odzyskaniu niepodległości