Zanetka, Angelika, Violetka, Jessica itd. A tak poważnie to Marysia, Zosia, Hania itp. a najważniejsze mądrze wychować.
Kunegunda,Elwira,Zyta,Łendi,Gertruda,Mendela,Madżonga...
Byle że nie Brunhilda ;)
do 06.22.Ale jakie ładne jest zdrobnienie tego imienia-Bunia.KSM-mistrzostwo świata.
ANETA-zezowata kobieta,BARBARA-niezła szpara,CELINA-chłopa za łeb trzyma,DOROTA-udusiła kota,EWA-spadła z drzewa,FRANCISZKA-zagląda do kieliszka,GABRIELA-straciła przyjaciela,HALINA-spadła z komina,IRENA-szuka gdzie przecena,JOANNA-napalona panna,KRYSTYNA-zbiera nakrętki z wina,LAURA-ma skórę jak tektura,ŁUCJA-idealna polucja,MONIKA-zapomniała stanika,NATALIA-noga grubsza niż talia,OKTAWIA-każdemu stawia,PAULINA-to popularne,żadna nowina,RENATA-kulturystki klata,SARA-bardzo stara,TATIANA-pijana od rana,URSZULA-pieści i przytula,WERONIKA-wszędzie swój nos wtyka,ZDZISŁAWA-to jest grubsza sprawa.Które imię wybrać?
Klaudia, wszystkie które poznałem były śliczne, Kingi też
Mnie podobają sie Milena,Klaudia i Amelia. Moim zdaniem pasują i do dziecka i osoby juz dorosłej. Niezbyt wyszukane,ale tez niezbyt oklepane.Wedlug mnie to takie imiona,ze jak dziecko będzie juz dorosle to nie będzie się ich wstydzić,ale to mój gust,a Ty możesz miec inny.
Gabriela, Karolina, Sara, Malgorzata, Helena, Renata
A jak szukasz czegos popularnego, to moze Jennifer, Kim, Beyoncé?