Chaciel sie spytac ile ludzie zarabiacie piszczie zawod i jaka pensja.Tak wg wiedziec czy wyprowadzic sie z ostrowca
Nie wiem kto dopuścił taki post do czytania,ale panie wowor i panie moderator,nie wiem w jakim języku jest pisany ten post,na pewno nie polskim.Nic nie rozumie i inni też nie zrozumieją.
Albo trzeba wowor wziąć lekcje polskiego,albo przestać pisać.Jeśli prowokacja - udawanie cudzoziemca, marniutka.
Właściwie po co na taki post odpowiadam ?Bo nie mogę patrzeć jak przygłupy się bawią cudzym kosztem i takich samych głupków chcą zrobić z innych lub takich samych szukają.
Dlaczego administracja forum śpi,zamiast pracować,może retoryczne pytanie,więc nie oczekuję odpowiedzi.
Wowor czy ty jesteś na pewno Polakiem a może jeszcze siedzisz w podstawówce? Przeczytaj to co napisałeś.
Wybitnie uzdolniony gość z 15:55,może zrzynać treść z mojego posta,a mój jest niezgodny z regulaminem ha ha ha
Więc wybitnemu moderatorowi wklejam mój,to samo,w rozszerzonej wersji !
Może sie naucza pisać i czytać,co niektórzy.
,,Nie wiem kto dopuścił taki post do czytania,ale panie wowor i panie moderator,nie wiem w jakim języku jest pisany ten post,na pewno nie polskim.Nic nie rozumie i inni też nie zrozumieją.
Albo trzeba wowor wziąć lekcje polskiego,albo przestać pisać.Jeśli prowokacja - udawanie cudzoziemca, marniutka.
Właściwie po co na taki post odpowiadam ?Bo nie mogę patrzeć jak przygłupy się bawią cudzym kosztem i takich samych głupków chcą zrobić z innych lub takich samych szukają.
Dlaczego administracja forum śpi,zamiast pracować,może retoryczne pytanie,więc nie oczekuję odpowiedzi.,,
pracownik biurowy 1500zł netto
1180.- na konto a reszta zależna od sprzedaży od 500,- do 3000,- oczywiście pod stołem