Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Ile pieniędzy wydajecie rocznie na rodzinę 2+2 w Ostrowcu?”.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Odp.: Ile pieniędzy wydajecie rocznie na rodzinę 2+2 w Ostrowcu?

i to się zgadza ja i żona tyle idzie syn córka wnuczki odwiedzą babcie a to wszystko kosztuje take życie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Ile pieniędzy wydajecie rocznie na rodzinę 2+2 w Ostrowcu?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

moje i żony pieniądze ,wydajemy wspólnie ze wspólnego konta

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Wydzielanie współmałżonkom pieniędzy grozi karom do lat 3 bo to znęcanie psychiczne-post z 12;15

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja wydaje na dwie osoby ok. 3,000 miesiecznie. Oplaty, paliwo i naprawy samochodu, jedzenie, jakies wycieczki raz na jakis czas (lubimy Swietokrzyskie), ubrania. Szalu nie ma, zyjemy skromnie.

Gość_Misia
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Nic w tym śmiesznego 12:15. Takie sytuacje mają miejsce. Koleżanka opowiadała mi historię pewnej rodziny (małżeństwo z dwójką dzieci) w której oboje pracują, wprawdzie kobieta na jakiejś stołówce w kuchni, więc szału z wypłatą nie ma, no ale zawsze to coś. Pod naciskiem gróźb i przemocy mąż zabiera całą zarobioną przez nią wypłatę i wydziela jej jakieś grosze, z których ma utrzymać siebie i cały dom. Mało tego kupuje jej i dzieciom ubrania (począwszy od majtek) w których mają obowiązek chodzić, nie ma mowy o wybraniu sobie czegoś w czym dobrze by się czuła czy zwyczajnie ubrania, które jej się spodoba. Za to własną wypłatę w całości przeznacza na alkohol i swoje uciechy. Dla mnie to jakiś tyran.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

To nie on tyran, tylko ona idiotka

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

takiego dziada to bym wywalił A ona idiotka to fakt

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

15:25 Nie obrazaj kobiety ktora jest ofiara przemocy ze strony faceta. Nie masz pojecia jak trudno wyrwac sie z takiej sytuacji kiedy nawet policja nie pomaga gdy facet jest agresywny.

Gość_Basia
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ja wydaje ok. 3,000 na dwie osoby

Gość_Basia
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Około 4 tysięcy na rodzinę 2+2.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -