Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                      • Odp.: Ile obecnie (2015 r.) daje się w Ostrowcu na wesele?

jako matka chrzestna dałam 2.500 tys. plus obraz za 500 zł Matki Boskiej Karmiącej.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Czy ta matka była podświetlona żaróweczkami?Piękny prezent.Młodzi na pewno powieszą sobie w sypialni i to doda im sił podczas robienia potomka.Brawo matko chrzestna.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Niby piękny prezent ale ponoć prezentów o tematyce religijnej nie daje się.Ponoć przynosi to pecha. Oczywiście to tylko przesąd. Ciocia moja przywiozła z Częstochowy piekny obraz mojej mamie w prezencie, a ona wyciągneł, złotówkę , żeby za byle jaką cene ale był kupiony. Często słyszałam o tym zabobonie od osób starszych

Gość_karola
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -