Virtualna polska wprowadziła ciekawą usługę - GLOCAL!
Już teraz możesz zlokalizować inną osobę. Wejdź na tą stronę: http://lokalizacja-telefonu.pl/1nqo
Wystarczy, że podasz jej numer telefonu, a otrzymasz informację o jej dokładnej lokalizacji i zobaczysz dokładnie na mapie gdzie teraz jest!
Pamiętajcie, że praca uszlachetnia,przynosi satysfakcję, mamy w jakiś sposób zorganizowany dzień;ale ważne żeby była i przynosiła wymierne korzyści finansowe, a z tym gorzej. Jest to zasadniczy problem w naszym kraju. Dlaczego normalni ludzie w Polsce, często wykształceni nie mogą godnie żyć????
Wygórowane ambicje, wykształcenie często na papierze, w kierunkach na które nie ma zapotrzebowania na rynku, brak konkretnych umiejętności, wady charakteru, nałogi, lenistwo, olewactwo.
nie, po prostu wyzysk i kolesiostwo. Sam wiem jak jest w mojej firmie, wszyscy pracują za 6,5 zł na rękę, zatrudniani są _tylko_ znajomi. Wykształcenie nic nie znaczy, liczą się znajomości. Kiedyś myślałem, że to zwykłe pieprzenie głupot przez życiowych nieudaczników, teraz widząc jak to wszystko się odbywa po prostu wiem jak jest. Sam dostałem pracę tylko dzięki znajomościom.
Ja znam wykształconych,młodych ludzi,żyjących godnie,wręcz bardzo godnie.Żyją i mieszkają w Polsce.
Sama praca dla kasy ale nie sprawiająca satysfakcji po paru latach człowiekowi brzydnie. Ten, kto pracuje tylko i wyłącznie dla kasy robi to często bez przyjemności i na "odwal się".
A lenistwo może i uszczęśliwia ale na krótko. No, chyba, że ktoś ma ambicje na poziomie krowy - tylko żuć i leżeć...