Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ile byście chcieli mieć pieniędzy mając 30 lat i żyć bez pracy? :-)

Ilość postów: 18 | Odsłon: 1830 | Najnowszy post
  • Ile byście chcieli mieć pieniędzy mając 30 lat i żyć bez pracy? :-)

Jak w temacie

Tak zyjac do 70 lat

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Ile byście chcieli mieć pieniędzy mając 30 lat i żyć bez pracy? :-)

Mysle zeby zyc na normalnym ostrowieckim poziomie z banieczka

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tak na oko ...około 5 - 6 tysiali na miesiąc ...a csoooo !

Gość_stulip
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Ile byście chcieli mieć pieniędzy mając 30 lat i żyć bez pracy? :-)

Żyć 40 lat nic nie robiąc, bezproduktywnie marnując czas ? Nie, to nie dla mnie...bez sensu.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

200 mln dolarów

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

hahah zyc i nie pracowac? fajne myslenie dzieciaczkow ale zycie bez pracy nudzi chyba ze sie jest duzym dzieckiem i nie doroslo :) spedzanie czasu tylko na zabawie i wolnym czasie naprawde nudzi :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja tak mam. Mam kasę, wolny czas, podróżuję, udzielam się charytatywnie, dużo czytam. Wiek 50+

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Jak się nie ma pasji i żadnego hobby to nudzi gościu z 17.11

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja to chciałabym miec tylko 30 lat. Nic więcej.:)

zenka
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Tyle aby wystarczyło na podóz dookoła świata, rozwijanie swoich pasji bo szkoda przeciez marnować życia na pracę czas można spędzić o wiele przyjemniej jest wiele miejsc do obejrzenia i wiele przygód do przeżycia.

Tak aby po 20 latach móc powiedzieć żyłam a nie pacowac za nędzne wynagrodzenie jak niewolnik cały dzień nie mając juz później na nic ochoty czy to prawdziwe życie.....?

Gość_Barbara
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ważne jest aby w życiu robić coś pożytecznego. Zatracenie się w przyjemnościach prowadzi donikąd. Ważne ,żeby patrząc wstecz można było być dumnym że swoich dokonań ,z tego co się osiągnęło . Zupełnie bez pracy nie osiągnie się nic i takie życie jest jałowe. Pasje to za mało.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Pamiętajcie, że praca uszlachetnia,przynosi satysfakcję, mamy w jakiś sposób zorganizowany dzień;ale ważne żeby była i przynosiła wymierne korzyści finansowe, a z tym gorzej. Jest to zasadniczy problem w naszym kraju. Dlaczego normalni ludzie w Polsce, często wykształceni nie mogą godnie żyć????

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Wygórowane ambicje, wykształcenie często na papierze, w kierunkach na które nie ma zapotrzebowania na rynku, brak konkretnych umiejętności, wady charakteru, nałogi, lenistwo, olewactwo.

Gość_marengo
        Zgłoś
        Odpowiedz

nie, po prostu wyzysk i kolesiostwo. Sam wiem jak jest w mojej firmie, wszyscy pracują za 6,5 zł na rękę, zatrudniani są _tylko_ znajomi. Wykształcenie nic nie znaczy, liczą się znajomości. Kiedyś myślałem, że to zwykłe pieprzenie głupot przez życiowych nieudaczników, teraz widząc jak to wszystko się odbywa po prostu wiem jak jest. Sam dostałem pracę tylko dzięki znajomościom.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja bym tak nie mogła nie pracować, nawet gdyby te pieniądze były.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Myślę że milion by wystarczył, troche zyc z odsetek, troche brać z banku i by sie kreciło :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Z bańki około 2500 zł miesięcznie, więc bardzo dobra wypłata jak na ostrowiec

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Ja znam wykształconych,młodych ludzi,żyjących godnie,wręcz bardzo godnie.Żyją i mieszkają w Polsce.

Gość_cynik
        Zgłoś
        Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -