Jak w temacie
Tak zyjac do 70 lat
Mysle zeby zyc na normalnym ostrowieckim poziomie z banieczka
Tak na oko ...około 5 - 6 tysiali na miesiąc ...a csoooo !
Żyć 40 lat nic nie robiąc, bezproduktywnie marnując czas ? Nie, to nie dla mnie...bez sensu.
200 mln dolarów
hahah zyc i nie pracowac? fajne myslenie dzieciaczkow ale zycie bez pracy nudzi chyba ze sie jest duzym dzieckiem i nie doroslo :) spedzanie czasu tylko na zabawie i wolnym czasie naprawde nudzi :)
Ja tak mam. Mam kasę, wolny czas, podróżuję, udzielam się charytatywnie, dużo czytam. Wiek 50+
Jak się nie ma pasji i żadnego hobby to nudzi gościu z 17.11
Tyle aby wystarczyło na podóz dookoła świata, rozwijanie swoich pasji bo szkoda przeciez marnować życia na pracę czas można spędzić o wiele przyjemniej jest wiele miejsc do obejrzenia i wiele przygód do przeżycia.
Tak aby po 20 latach móc powiedzieć żyłam a nie pacowac za nędzne wynagrodzenie jak niewolnik cały dzień nie mając juz później na nic ochoty czy to prawdziwe życie.....?
Ważne jest aby w życiu robić coś pożytecznego. Zatracenie się w przyjemnościach prowadzi donikąd. Ważne ,żeby patrząc wstecz można było być dumnym że swoich dokonań ,z tego co się osiągnęło . Zupełnie bez pracy nie osiągnie się nic i takie życie jest jałowe. Pasje to za mało.
Pamiętajcie, że praca uszlachetnia,przynosi satysfakcję, mamy w jakiś sposób zorganizowany dzień;ale ważne żeby była i przynosiła wymierne korzyści finansowe, a z tym gorzej. Jest to zasadniczy problem w naszym kraju. Dlaczego normalni ludzie w Polsce, często wykształceni nie mogą godnie żyć????
Wygórowane ambicje, wykształcenie często na papierze, w kierunkach na które nie ma zapotrzebowania na rynku, brak konkretnych umiejętności, wady charakteru, nałogi, lenistwo, olewactwo.
nie, po prostu wyzysk i kolesiostwo. Sam wiem jak jest w mojej firmie, wszyscy pracują za 6,5 zł na rękę, zatrudniani są _tylko_ znajomi. Wykształcenie nic nie znaczy, liczą się znajomości. Kiedyś myślałem, że to zwykłe pieprzenie głupot przez życiowych nieudaczników, teraz widząc jak to wszystko się odbywa po prostu wiem jak jest. Sam dostałem pracę tylko dzięki znajomościom.
Ja bym tak nie mogła nie pracować, nawet gdyby te pieniądze były.
Myślę że milion by wystarczył, troche zyc z odsetek, troche brać z banku i by sie kreciło :)
Z bańki około 2500 zł miesięcznie, więc bardzo dobra wypłata jak na ostrowiec
Ja znam wykształconych,młodych ludzi,żyjących godnie,wręcz bardzo godnie.Żyją i mieszkają w Polsce.