Ok Gienek, nie jest tak źle :) Chociaż mam nadzieję, że chociaż w stosunku do swojej partnerki jesteś empatyczny. Ale, ale nie odpowiedziałeś na jedno pytanko? W kieszeni masz odpowiednią grubość, a pod kieszeniami ;) ?
Anka, ale pod którymi? Z tyłu - pośladki, na bokach uda. Jakoś nie spotkałem spodni, żeby kieszonka była centralnie z przodu (chyba, że mnie jakieś nowinki modowe ominęły) :P
13:19 - widocznie bardzo Cię ciekawi, kim jestem, jak wyglądam itd. Niektórzy z forum mnie znają w "realu", niektórzy mnie może jeszcze poznają, a co do spotkania, to moja sprawa dlaczego nie byłem (swoją drogą dlaczego sam/-a nie byłeś/-aś, a do mnie pijesz?). Coś dużo hipokrytów na tym forum. Ja nie mam się czego wstydzic.
15:58 - z pewnych względów Twoja wypowiedź jest komiczna, ale nie będę ujawniał faktów i kontekstu :)
Oj Gienek Gienek nic cię nie ominęło, tylko udajesz że wiesz o co chodzi. Przecież od dawna "chodzą kawały o facetach którzy wiecznie trzymają ręce w kieszeni". A kieszonka nie musi być centralnie :) widocznie bida u Ciebie. Żart.
Gienek jestem Twoim ideałem :)
na pewno ieałem nie jest kobieta nadużywająca wykrzykników...
A ja mam znajomą , ona to dopiero ideał , potrafi idealnie w żywe oczy kłamać , i nie zająknie się przy tym i okiem nie mrugnie , a przyprawia rogi mężowi że hej.
Też znam taką , jeszcze w dodatku despotyczna , zawzięta , a faceta tak sobie owinęła wokół palca , że biedak chyba wierzy , że cnotliwa :):) była jest i będzie jak św.Maria.
Wygląd: ładna brunetka
Cechy charakteru: miła, wyrozumiała, wierna, nie paląca papierosów, alkohol okazjonalnie.