MaDki urazone niech zakladają
Ale o co chodzi? Serio nie wiem.
Czekamy na ten pozew. Materiału na kontr - pozew na forum nie brakuje i bawimy się lalalala. Nie ubliża się sponsorom i chlebodawcom.
Nie wiem o co chodzi z tymi sponsorami i chlebodawcami. Mnie nikt nie sponsoruje i nikt chleba mi nie daje. Sam pracuje na wszystko. Może ty jesteś nauczony takich praktyk, to współczuje.
Tobie nawet wódki z ruskiego przemytu nikt nie sponsoruje. Taki jesteś samowystarczalny:)
teteły w dresach tez beda pozwy wnosic?
PO co pozwy.Wybory wystarczą.
W Norwegìi nie ma żadnych 500+ ale za to są darmowe żłobki, przedszkola w szkołach darmowe podręczniki, zeszyty oraz darmowe obiady dla uczniów, tylko że przy takim rozwiązaniu nie da się kupić wyborców jak to robi PIS.
Bzdury opowiadasz 10:10. Nie porównuj Norwegii do Polski, tam są inne zarobki. Darmowym żłobkiem, czy przedszkolem wiele nie załatwisz, jak z pensji ledwo na rachunki starczy. W innych krajach są programy podobne do 500 plus i tam nikt z tym problemu nie ma. Tylko u nas zazdrośnicy nie mogą tego przeżyć.
Polak Polaka chce za to zagryźć. Niesamowite i przerażające, że tak dużo mamy w mieście idiotów.
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_1581071487sqddLvZaAimI3UBR99xqHP.jpg i podobne z grupek madkowych. Dlatego większość społeczeństwa jest przeciwko rozdawnictwu publicznych pieniędzy właśnie w ten sposób.
nie no jak uważasz takie coś za prawdę to nie zdziwię się ze wierzysz również w różowe jednorożce .Faktycznie szaleństwo dochód 500zł na miesiąc toż to majątek można jechać na Majorkę .
Dochód jest z pracy
500+ powinno zniknąć
Ja chcę DARMOWEJ szybkiej i skutecznej służby zdrowia
darmowej edukacji naszych dzieci (system norweski)
Żłobków i przedszkoli
ewentualnie zniżek podatkowych od posiadanych dzieci
sprawnego i sprawiedliwego systemu emerytalnego
i wiele jeszcze można by pisać ale i tak się nic nie zmieni bo za 5stów można kupić wasz głos