Pytanie bez sensu. Zarabia się jako kto? Sprzątaczka, księgowa. spawacz? Określ się gościu.
Jeszcze za styczen 2017 wyplaty nie bylo to ciezko stwierdzic ile sie zarabia ;) A co do wytapiacza zalezy jedni wiecej drudzy mniej ciezko oszacowac.
Huta czyli co....? Chelsea ,spolki?
Bez sensu wątek i zaśmiecanie zaśmieconego i bez sensownego forum ale dla twojej informacji do wytapiacza stali ci jeszcze daleko dużo worów bedziesz musiał udzwigać zanim bedziesz namiastką wytapiacza a zarabia sie z miesiaca na miesiac coraz mniej
z miesiąca na miesiąc coraz mniej, to by sie zgadzało z pogłoskami że właściciele celsy należą do ILLUMINATI?
2000 do ręki
I podstaw metalurgii ze szczotka na poczatek
Na ZWW bez nadgodzin 2300. Trzeba zacząć szukać nowej pracy.
2700 to podstawa na umowie teraz dają. Jak pracujesz na brygadach to i zarobisz A jak na stalodzienna to nie zarobisz kokosow
Praca na brygady,to niewolnictwo w czystej postaci.
Kuzwa weź się ogarnij człowieku. To od Ciebie zależy jak chcesz pracować. Ja wolę brygady.
Tak tylko sprostuję, że na brygadach to się kiedyś w Celsie zarabiało. Ja jestem na Walcowni i nie ma żadnych nadliczbówek wszystko odbieramy. Jedynie zostają niedziele ale kto pracuje Celsie to wie jakie to są śmieszne pieniądze. Także dobre czasy się skończyły. Pozdrawiam