Pomagamy Igorkowi, wpłacamy, niech pasek sie zazieleni!
Wspomogłem zarówno na środowym meczu jak i również przelewem bankowym.
Pomogłam przelewem.
Pomagam przelewem.
Ja też przelew zrobiłam.
Zrobiłem przelew. Mam pytanie do założyciela wątku. Ile z tej sumy trafi do rodziny Igora? Tylko proszę o szczerą odpowiedź a nie myślenie oczu
"6% wpłat dokonywanych przez Siepomaga.pl to darowizna na cele statutowe Fundacji Siepomaga."
Czyli mam rozumieć że kwota którą widać na stronie to już kwota dla rodziców czy minus te 6%?
W niedziele po Mszach będą wolontariusze z puszkami obok kościoła w Mominie.Ksiądz ogłosił w niedziele.Mamy nadzieję że parafianie wesprą Igorka.
Pod każdym kościołem powinni być wolontariusze z puszkami i każdy ksiądz powinien o tym mówić z ambony. Mało tego jakby oddał z jednej mszy datki z tacy dla Malucha to korona by im z głow nie spadła. W końcu jakiś darczyńca napisał na siepomaga.pl u Igora że Bóg Ci pomoże. W takim razie może ostowieccy księża przyloza rękę do tego.
Zebrać tacowe z całej niedzieli ze wszystkich kościołów w okolicy.
W niedzielę 23 września w kościele NMP Saletyńskiej na Piaskach odbędzie się zbiórka na rzecz Igorka. Wszyscy możemy pomóc.
Przyłączmy się wszyscy dobrze ze niektórzy księża chcą pomóc w zbiórce .Wiele starszych osób chce pomóc a nie radzi sobie z elektronicznym przekazem wsparcia.Puszki obok kościołów to świetny pomysł .W naszej parafi kilka razy tak wspieraliśmy osoby w tragicznej sytuacji,potrzebujących szybkiej reakcj bo czas operacji czy sytuacja materjalna wymago pośpiech.
Przyłączmy się ,czas nagli.
W najbliższą niedzielę 23 września w kościele NMP Saletyńskiej na Piaskach po wszystkich mszach będą odbywały się zbiórki rzecz Igorka. Wszyscy możemy pomóc.
Wesprzyjmy też Maję, ofiarę szczepień
https://www.siepomaga.pl/maja-marusa
Straszne to, a mnie czekają szczepienia córek i zwlekam już z pół roku.