w aptece na pewno nie!
Jak masz pisać głupoty to lepiej wcale nie pisz!
Mam dla ciebie złą informację. W tym telefonie koszt wymiany dotyku (już z wliczoną ceną digitizera) jest niewiele niższy niż sama cena telefonu (używanego). Wymienić to może ci każdy z Ostrowieckich serwisów, ale nie liczyłbym na wymianę od ręki jeśli nie masz jeszcze nowego dotyku, ponieważ serwisy zamawiają je raczej w miarę zapotrzebowania, więc kilka dni może to potrwać.
Zależy mi bardziej na naprawie bo mam trochę prywatnych rzeczy a przesłać na inny nie mam jak, pozostaje zakupić co potrzeba i udać się do serwisu. Dziękuje za informacje.
Nie jestem kimś z serwisu, ale wszystko co psuje się mi czy komuś z rodziny w telefonach robię samemu w domu i nabieram doświadczenia bo pasuje mi taka praca i będę coś takiego szukał. Jeśli w serwisie Ci powiedzą dużo to napisz na forum mogę Ci zrobić taniej jeśli chcesz. Zacząłem robić samemu, bo lubię takie majsterkowanie, a do tego zdenerwowałem się jak parę lat temu oddałem telefon do naprawy. Skasowali mnie za oryginalny wyświetlacz + wymiana, a okazało się że miałem wsadzoną podróbkę kilka razy tańszą niż mówili mi cenę, od tamtej pory kompletnie nic nie robię w serwisach.