Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

HTC Desire 610 - gdzie w Ostrowcu wymienią mi dotyk?

Ilość postów: 5 | Odsłon: 971 | Najnowszy post
  • HTC Desire 610 - gdzie w Ostrowcu wymienią mi dotyk?

Witam, gdzie od ręki wymienią mi dotyk i jaka cena takiej wymiany ? Ze względu na czas w jakim pracuje to jedynie około 17.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: HTC Desire 610 - gdzie w Ostrowcu wymienią mi dotyk?

Mam dla ciebie złą informację. W tym telefonie koszt wymiany dotyku (już z wliczoną ceną digitizera) jest niewiele niższy niż sama cena telefonu (używanego). Wymienić to może ci każdy z Ostrowieckich serwisów, ale nie liczyłbym na wymianę od ręki jeśli nie masz jeszcze nowego dotyku, ponieważ serwisy zamawiają je raczej w miarę zapotrzebowania, więc kilka dni może to potrwać.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Zależy mi bardziej na naprawie bo mam trochę prywatnych rzeczy a przesłać na inny nie mam jak, pozostaje zakupić co potrzeba i udać się do serwisu. Dziękuje za informacje.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie jestem kimś z serwisu, ale wszystko co psuje się mi czy komuś z rodziny w telefonach robię samemu w domu i nabieram doświadczenia bo pasuje mi taka praca i będę coś takiego szukał. Jeśli w serwisie Ci powiedzą dużo to napisz na forum mogę Ci zrobić taniej jeśli chcesz. Zacząłem robić samemu, bo lubię takie majsterkowanie, a do tego zdenerwowałem się jak parę lat temu oddałem telefon do naprawy. Skasowali mnie za oryginalny wyświetlacz + wymiana, a okazało się że miałem wsadzoną podróbkę kilka razy tańszą niż mówili mi cenę, od tamtej pory kompletnie nic nie robię w serwisach.

Gość_Maciej
          Zgłoś
          Odpowiedz

W tym przypadku niewiele oszczędzi.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę