Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

HP 3550 - blade kolory

Ilość postów: 6 | Odsłon: 2547 | Najnowszy post
  • HP 3550 - blade kolory

Witam serdecznie mam taki problem,mianowicie po roku uruchomiłem drukarkę HP 3550 i drukuje wszystko jest ok ale....drukuje bardzo jasno (Text ok ale jakieś zdjęcie wykres itp blado niektóre prawie białe)można jakoś ustawić gamę kolorów czy coś??Pomocy

Gość_Łukasz
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: HP 3550 - blade kolory

Ile mają już Twoje tusze czasu?

server
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kolorowy rok,czarny dziś kupiłem.I kolorowy drukuje ok a czarny blady,raz ładny czarny raz blady albo biało

Gość_Łukasz
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak długo drukarka stała wyłączona. Tusz to zamiennik, czy oryginał? Jeśli nie pomoże czyszczenie/wyrównywanie tuszu itp. weź wydruk i zanieś go do sklepu gdzie kupiłeś tusz. Nie powinni mieć oporów z wymianą na inny/nowy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Hmm koło roku,tusz zamiennik kupiłem bo wiadomo tańszy a student wiadomo z kasą nie szaleje

Gość_Łukasz
            Zgłoś
            Odpowiedz

Z tego co widzę, w tym urządzeniu masz podwójną karetkę - tusze w jednym pojemniku. Jeśli uda Ci się ją wyjąć i masz kogoś z wanienką ultradźwiękową może uda Ci się ożywić drukarkę. Możesz też włożyć ją do pojemnika z gorącą wodą - głowica powinna odpuścić. Skąd pewność, że to nie zamiennik jest powodem kiepskiego wydruku? Próbowałeś regenerować stary pojemnik? Chociaż ja obstawiałbym, że podczas rocznego przestoju uległa przytkaniu głowica urządzenia i jeśli nie masz wanienki ultradźwiękowej, możesz posiłkować się zanurzeniem głowicy w pojemniku z wrzątkiem - w 70% przypadków pomaga.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -