Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Hotel Red - sylwester 2011 - jaki zespół będzie grał?

Ilość postów: 10 | Odsłon: 2169 | Najnowszy post
  • Hotel Red - sylwester 2011 - jaki zespół będzie grał?

Witam.Wybieram się na tegorocznego sylwestra do Hotelu Red. Czy ktoś ma informację jaki zespół tam będzie grał??? Podobno jakaś Perła ale nie mogę znaleźć żadnej informacji na ich temat... Czy ktoś był na jakiejś imprezie gdzie grali???

Gość_paweł
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Hotel Red - sylwester 2011 - jaki zespół będzie grał?

Jakieś badziewie niestety. Dziwi mnie to że tak porządnego lokalu nie stać na dobry zespół...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dlaczego uważasz gościu 17:02 że to badziewie? Może właśnie jest na odwrót. Być może to jakiś dobry zespół np z Warszawy, Łodzi czy innego miasta..To, że nie jest znany w Ostrowcu o niczym jeszcze nie przesądza..

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Hotel Red - sylwester 2011 - jaki zespół będzie grał?

porzadnego? hmm to chyba nie jadles tam

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

W zeszłym roku Anno Dominii 2010 zdecydowaliśmy się na wieczór Sylwestrowy w hotelu RED. Cena bez noclegu 450 zł od pary. Dla przykładu na wybrzeżu średnio bal z noclegiem i śniadaniem bez podawania nazwy, by nie zarzucono, że jesteśmy z konkurencji kosztuje ok. 350 od osoby. Co, do REDA. Przyjechaliśmy do rodziców do Ostrowca. Na imprezę namówiła nas rodzina. MENU (to, co pamiętam) np. carrpacio z polędwicy na stół porcja 4 plasterki na stół przy którym bawiło się 6 osób. Zupa chińska o smaku i kolorze starej ścierki. Żadne z nas nie dało rady zmęczyć nawet pół miseczki. fontanna czekolodopodobna (ohydny tłuszcz o smaku prawiemlecznym). Drugie danie w pierwszym podejściu rolada z kurczaka (znośna) do niej podane kolorowe kopytka i surówka. Tyle zapamiętaliśmy. Orkiestra męcząca. Trudno nam było wytrzymać do północy. Poszliśmy w trzy pary - za 1350 zrobiliśbyśmy cudną imprezę, ze świetnym jedzenie, kuligiem i fajerwerkami i dobrym alkohole. Cóż chcieliśmy wieczór w REDZIE. nie mieszkamy w Ostrowcu, nie znamy właściciela ani nikogo z jego grona. Więc proszę nie komentować, że wpis produkuje konkurencja. By przyjmować gości, trzeba mieć dla nich szacunek dla nich. Inaczej nie ma, co liczyć na to, by chcieli wrócić ponownie. Proszę się zastanowić nad tą ofertą. Na pana miejscu czym prędzej szukałabym innego miejsca. Pozdrawiam Szczęśliwego Nowego Roku.

Gość_Mada
      Zgłoś
      Odpowiedz

z tego co wiem to kapela jest z okolic ostrowca: bałtów, sienno albo lipsko może bedą fajnie grac nie wiadomo:)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

co by nie grało jedzenie jest tam ohyyydne, a wy ludziska bedziecie i tak tam na bale chodzić i weselicha urządzać aby się pokazać. blleee

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Jakaś kaszana, to nie wiesz o tym, że restauracje i znane lokale biorą "coś" co jest tanie dla nich- przecież muszą na tym zarobić, a dobry zespół kosztuje.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

hmm... z Waszych wypowiedzi wydaje mnie się,że " utopię" te 450 zł :( no ale lepiej przekonać się na własnej skórze... Zawsze to będzie jakaś nauczka na przyszłość.

Gość_paweł
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Byłem raz na ich występie na Ogólnopolskim Święcie Pszczoły, które odbywało się w Bałtowie. Z tego co wiem oni grali na wielu imprezach w Bałtowie, bo dowiedziałem się, że gmina ich promuje. Jak byłem to ładnie chłopaki grali i widać, że potrafili rozbawić tłum ludzi mimo niskiej temperatury. Ja ich posłuchałem i podobało mi się. Ale każdy ma swoje gusta. Moim zdaniem nie powinno się nikogo, ani niczego oceniać dopóki się samemu nie sprawdzi.

Pozdrawiam ;)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę