Bardzo dobre miejsce. Polecam. Świetna obsługa bardzo smaczne jedzenie. Ogromna klasa. Brakowalo takiego miejsca w Ostrowcu a jego otwarcie to byl strzal w dziesiatke.
Również polecam, choć nie jestem stałym bywalcem tego hotelu.
Byłem tam na kilku oficjalnych spotkaniach - imprezach i wszystko było na najwyższym poziomie. Jeśli ktoś nie szuka dziury w całym, można śmiało polecić. Jest to jedno z lepszych miejsc w Naszym Mieście, gdzie można miłe spędzić czas pod każdym względem (piękne otoczenie, smaczne jedzenie, przyjemna, kulturalna obsługa no i fajna muzyka) - czegóż można chcieć więcej.
Tylko te biale błyszczące firany/zasłony są pase. Mogłoby być bardziej nowocześnie.
Szkoda, że ludziom marnie płacą. Nawet zdrowi mają grupy inwalidzkie...
Pana Mazura, byłego dyrektora PDPS-u na Grabowieckiej. Hotel i restauracja ok. Obsługa bardzo dobra. Byłam tam na kilku imprezach, sama 3 organizowałam ( komunia, stypa, osiemnastka) i wszystko było w porządku.
I szkoda , że byłego dyrektora DPA-u , a nie obecnego . W dalszym ciągu go bardzo brakuje.
A hotel jest SUPER. Jaki Pan taki KRAM . To prawda .
Okaże się na weselu jakie dania i w ogóle ;-) Też słyszałem że super jest krzesła łanie ubrane,stoły itd...
Bo w Ostrowcu grupy inwalidzkie dla zdrowych to norma. Kiedy za to wreszcie w Ostrowcu wezmą kogoś za d ....