mamy w ostrowcu hotel GROMADA,duzy moloch,co o nim sadzicie.czy czsami warto tam isc na obiad z rodzina,,ja mysle ze bardzo kuleje ,zbliza sie do bankructwa,
ja raz byłem na przyjęciu weselnym i jedzenie było rewelacyjne.. także uważam, że KUCHNIA działa dobrze, poza tym jadłem tam kilka razy i jedzenie, a także obsługa była na odpowiednim poziomie. Ogólnie kuchnia ma bardzo pozytywne noty wśród pewnych gości..
Ogólnie Hotel w swojej klasie ***, hoteli które mogą przyjąć dużą liczbę gości, zorganizować duże imprezy itp. prezentuje się DOBRZE oceniam to w skali kraju.
Hotel Gromada ***, zaplecze hotelowe nie odpowiada standardowi ***, stare komunistyczne pokoje nie zachwycają a remontów brak. Gastronomia nie jest na najwyższym poziomie na obiad z rodziną....nie dziękuję ....jest wiele ładniejszych i milszych lokali w mieście. Haha obsługa zwłaszcza kelnerska na odpowiednim poziomie. Hotel ....tak może przyjąć dużą liczbę gości ... ze względu na wielkość haha ale czy goście będą zadowoleni? Ostatnio było zgrupowanie sportowców w hotelu i co uciekali stamtąd ......
Podróżniku..... z tego co widzę to ty dużo nie widziałeś haha "prezentuje się DOBRZE oceniam to w skali kraju"...... pozostawiam bez komentarza....... Klient ma kasę ale wymaga odpowiedniego standardu ..... niestety Gromadzie jego brakuje. Pozdrawiam
gromada to PRL moj syn na studniowce nic nie zjadl bo na pierwszym daniu byly wlosy zwrocil sie do kelnerki a ona sie usmiechnela i poszla.lokal fatalny razem z obsluga.NIE POLECAM.
Jak by nie trzepał włosami nad talerzem to by ich tam nie miał. Sam sobie winny
Dyrektorka fajna kobitka pani Kieloch czas na zmiany w pani nadzieja trzeba podżwignąć Hotel duży lifting mu się należy idzie wiosna może warto zacząć a ta kierowniczka od rozliczeń gastronomicznych której nazwiska nie wymienię do kitu ciekawe dlaczaego nikt nie może z nią współpracować bo to zołza i zła kobieta jest ciągle nie ma zastępcy he he
Zmiany to już dawno nastąpiły. Wszystkie "pionki" usunięte - cel osiągnięty.
tak bardzo fajna, tylko dlaczego ludzie uciekaja od takiego pracodawcy
Gromada nie poleca znam hotel od kuchni nigdy bym tam nie zjadła. Maciupeńkie porcje kelnerki stare baby, kuchnia gotuje z resztek łączy dania z poprzedniego dnia, bardzo brudno, myją podłogę w kuchni ras na ... skandal a ceny kosmiczne.Od lat to samo menu
no wlasnie o to chodzi ze on nie trzepal tylko wlosy juz byly.jak to sam sobie winny czy ty wogole wiesz co ty piszesz chyba ze to jeden z pracownikow gromady.
Hotel swoje najlepsze lata ma dawno za sobą,to co kiedyś było standardem dziś jest passe
Mamusiu a może tak nadgorliwie pilnowałaś swojego synka że to tobie kłak spadł z głowy? Mamusie są bezbłędne,wystrojom się jak na otwarcie kanału i zamiast pilnować zachlanych małolatów to, wywijają na parkiecie!!!
kilka lat temu chodzilem tam na obiadki.
calkiem dobre.
ale ceny noclegow kosmiczne j,ak na tak niski standard