Jakie to są zmiany, takie reformujące miasto, solidne, które pomogą ludziom, przyciągną inwestorów, spowodują rozwój? Możesz wymienić? Tylko nie odsyłaj do strony UM. Pytam zupełnie serio, bo poza sadzeniem kwiatków, bratków, piaskownicy na Rynku i Choinki i Mikołajek to o niczym innym nie wiem. Może mnie wreszcie ktoś oświeci.
Poza zasadniczymi sprawami bardzo ważne jest też sadzenie bratków... i różnych innych rzeczy, gdyby tego nie było każdy by krzyczał, że gospodarza nie ma i nawet nie to, albo nie tamto
Wszystko co się dzieje w mieście jest "pod patronatem Prezydenta Miasta" .Dobrze ktoś napisał, że niedługo będzie w O-cu stał pomnik Pana Prezydenta. Bardzo dużeeeeeee to ego Pana rządzącego. Świetny PR nic więcej. Żeby nie oceniać ma jeszcze czas się wykazać. Na razie promuje swoją osobę. A czy nie bawi się w wojenki??? Nie zwalnia???
Nie uznaje kompromisów!!! Zobaczymy czy nam wszystkim to wyjdzie na dobre. Postawienie choinki na rynku i już euforia jaki to wspaniały prezydent. A przecież nie z własnej kieszeni to zrobił tylko z naszych podatków. Inwestycję, inwestorzy i dużo wolnych miejsc do pracy ot czego miastu teraz potrzeba.
Nawet tak nie pisz, bo Cię zjedzą że on dba o miasto, że dzięki temu je promuje i tyle już dla niego zrobił itd. itp. :D Jak to ludziom niewiele potrzeba, wystarczy trochę kwiatków i lampek i od razu odtrąbią sukces. Ciekawe co dalej, co z realnymi trudnymi działaniami, a nie pudrowaniem szarej rzeczywistości.
Gdzie można obejrzeć te sławne tabliczki?
No właśnie - gdzie są te pomnikowe tablice - ja też chciałabym je zobaczyć i wkleić na fejsika. Albo czy ma ktoś może zdjęcie?
Na Pułankach - zgłoś się do Prezesa KSZO to wskaże Ci miejsce.
Nigdzie nie ma takich tabliczek. To kolejny element politycznej nagonki, bzdury wyssane z palca.
trzebabylo jakos zwrocic koszty za smsy do echa dnia...
ao jakie tabliczki chodzi?