nie przez urząd, tylko przez panią, pana i jeszcze tego pana, przez państwa! !! z naszych podatków!!!!!!!!!!
Kolejna dyskusja na forum pokazująca jak niski jest poziom wiedzy i znajomości prawa wśród obywateli. Żenująco niski, co wyście na WOSie robili?
Pogawędka godna poziomu inteligencji założyciela wątku, dał bo takie jest prawo,że prezydent rozdziela pieniądze na działalność rad osiedlowych,nie dałby zaraz byście płakali że lisek chytrusek ,bo nie daje. To miasto jest chore z nienawiści,dajcie chłopau szansę, niedawno zaczął, wg mnie nieźle sobie radzi.
.
Nie chodzi o to, że dał. Łaski tym nikomu nie zrobił, bo jak zauważyłeś, zrobił to zrobić musiał. Chodzi o to, że domaga się upamiętnienia własnej osoby, jakby to z własnej kieszeni te pieniądze wyciągnął. Najlepiej niech od razu zażyczy sobie pomnika na rynku, bo taki hojny, to mu się przecież należy...
Ale przecież o to chodzi! opluć a niech się potem wyciera! Nakłamać nazmyślać i będzie ok! Ja wiem, że można być przeciwnikiem politycznym ale bez przesady! pisanie głupot na forum to was rajcuje?
Pisiorki działają, przynajmniej temat o bilokacji ucichnie.
No dokładnie - pokazałeś, że nie wiesz, że nie ma prawa nakazującego stawianie tabliczek, kłamiących, że to z dobroci prezydenta. Te pieniądze nie są jego prywatnymi. To są nasze pieniądze, pochodzące z podatków...
z tymi tabliczkami to przesada!! chyba że jakaś rada sama sobie to wymysliła bo u mnie na osiaedlu pieniądze są już zagospodarowane a jakoś takiej tabliczki nie ma!!!
To zwykła prowokacja, a łykacie jak młode pelikany...
Żadnych tabliczek nikt nie wołał, ludzie ale was łatwo podpuścic.
Nikt nie podpuszczał. Mieliśmy spotkanie rady 7 września i dokładnie taka informacja została przekazana.
Ja tam nie wiem czy było to podpuszczanie czy nie. Faktem jest, że takie tabliczki nie powinny się znaleźć przy inwestycjach za publiczne pieniądze.
To już tabliczki są na Pułankach - pierwsze pomonki Prezydenta ! Pisaliście prowokacja, to fakty przemawiają ! Paranoja
Jeśli na tabliczkach jest napisane Prezydent Jarosław Górczyński to nie reprezentuje on tutaj osoby prywatnej tylko Najwyższy Urząd w mieście i nie ma w tym nic wielkiego. Normalna praktyka naszych czasów. Poza tym to bzdet, szkoda w ogóle dyskusji.
przynajmniej coś będzie na osiedlach, mam nadzieję że w roku przyszłym program będzie kontynuowany
Będzie kontynuowany. W przyszłym roku będzie rzezźba - popiersie Prezydenta
A ja słyszałem, że twojej matki...
Trzeba być wyjątkowo nieobiektywnym (albo pracować w starostwie), żeby nie widzieć, że prezydent naprawdę czyni widoczne zmiany w mieście. Nie bawi się w wojenki, zwalniania, odwoływania, tylko pracuje i innych mobilizuje.