Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Hojny Prezydent Miasta przekazał po 3000 zł radom osiedlowym

Kolejna dyskusja na forum pokazująca jak niski jest poziom wiedzy i znajomości prawa wśród obywateli. Żenująco niski, co wyście na WOSie robili?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Hojny Prezydent Miasta przekazał po 3000 zł radom osiedlowym

Pogawędka godna poziomu inteligencji założyciela wątku, dał bo takie jest prawo,że prezydent rozdziela pieniądze na działalność rad osiedlowych,nie dałby zaraz byście płakali że lisek chytrusek ,bo nie daje. To miasto jest chore z nienawiści,dajcie chłopau szansę, niedawno zaczął, wg mnie nieźle sobie radzi.

.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie chodzi o to, że dał. Łaski tym nikomu nie zrobił, bo jak zauważyłeś, zrobił to zrobić musiał. Chodzi o to, że domaga się upamiętnienia własnej osoby, jakby to z własnej kieszeni te pieniądze wyciągnął. Najlepiej niech od razu zażyczy sobie pomnika na rynku, bo taki hojny, to mu się przecież należy...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Ale przecież o to chodzi! opluć a niech się potem wyciera! Nakłamać nazmyślać i będzie ok! Ja wiem, że można być przeciwnikiem politycznym ale bez przesady! pisanie głupot na forum to was rajcuje?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pisiorki działają, przynajmniej temat o bilokacji ucichnie.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

No dokładnie - pokazałeś, że nie wiesz, że nie ma prawa nakazującego stawianie tabliczek, kłamiących, że to z dobroci prezydenta. Te pieniądze nie są jego prywatnymi. To są nasze pieniądze, pochodzące z podatków...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

z tymi tabliczkami to przesada!! chyba że jakaś rada sama sobie to wymysliła bo u mnie na osiaedlu pieniądze są już zagospodarowane a jakoś takiej tabliczki nie ma!!!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

To zwykła prowokacja, a łykacie jak młode pelikany...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Żadnych tabliczek nikt nie wołał, ludzie ale was łatwo podpuścic.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nikt nie podpuszczał. Mieliśmy spotkanie rady 7 września i dokładnie taka informacja została przekazana.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja tam nie wiem czy było to podpuszczanie czy nie. Faktem jest, że takie tabliczki nie powinny się znaleźć przy inwestycjach za publiczne pieniądze.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

To już tabliczki są na Pułankach - pierwsze pomonki Prezydenta ! Pisaliście prowokacja, to fakty przemawiają ! Paranoja

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jeśli na tabliczkach jest napisane Prezydent Jarosław Górczyński to nie reprezentuje on tutaj osoby prywatnej tylko Najwyższy Urząd w mieście i nie ma w tym nic wielkiego. Normalna praktyka naszych czasów. Poza tym to bzdet, szkoda w ogóle dyskusji.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

przynajmniej coś będzie na osiedlach, mam nadzieję że w roku przyszłym program będzie kontynuowany

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Będzie kontynuowany. W przyszłym roku będzie rzezźba - popiersie Prezydenta

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

A ja słyszałem, że twojej matki...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Trzeba być wyjątkowo nieobiektywnym (albo pracować w starostwie), żeby nie widzieć, że prezydent naprawdę czyni widoczne zmiany w mieście. Nie bawi się w wojenki, zwalniania, odwoływania, tylko pracuje i innych mobilizuje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę