Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Hemoglobina 9,8 - czy z takim wynikiem zrobią mi zabieg?

Ilość postów: 5 | Odsłon: 3890 | Najnowszy post
  • Hemoglobina 9,8 - czy z takim wynikiem zrobią mi zabieg?

Annawielkopolska:witam mam termin na koniec maja wczoraj zrobiłam badania chemoglobiny i mam troche mniej niz norma mam 9.8 a norma jest 11 czy z takim wynikiem zrobia mi zabieg bo nie wiem czy warto jechac.pozdrawiam

Gość_anna wielkopolska
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Hemoglobina 9,8 - czy z takim wynikiem zrobią mi zabieg?

najlepiej zadzwoń i się zapytaj wcześniej - zależy jaki to ma być zabieg, jeśli w znieczuleniu ogólnym, to anestezjolog może jak najbardziej odmówić wykonania planowanego zabiegu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Hemoglobina 9,8 - czy z takim wynikiem zrobią mi zabieg?

Hemoglobina-generalnie poziom ten nie jest jakiś dramatycznie niski, nie wymaga transfuzji więc nie powinni robic problemów z operacją-nie jest to ewidnentne przeciwskazanie..Powtórz badanie w innym labolatorium np w szpitalu-tu wyniki sa pewne, niektóe na miescie mogą byc trefne..

Poyiom HB to zależy jaka jest przyczyna, jeśli masz mcv obniżone-łykaj sobie żelazo, jeśli podwyższone-witaminę b12 i bedzie ok.Warto zdiagnozowaćprzyczyne anemii-obfite miesiączki, niedobory pokarmowe j.w., podkrwawiania z przewodu pokarmowego...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Hemoglobina 9,8 - czy z takim wynikiem zrobią mi zabieg?

Jak w ogóle mozna udzielac porad medycznych na forum. To niedopuszczalne. Potem wychodza rozne kwiatki bo pacjenci wyczytali cos na forum i leczyli sie sami bo ktos tak napisał. Radze nie korzystac z forum w sprawach medycznych tylko skonsultowac sie z lekarzem.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Hemoglobina 9,8 - czy z takim wynikiem zrobią mi zabieg?

Nie zrobią zabiegu. Będą kazali podwyższyć poziom hemoglobiny i zgłosić się ponownie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę