ZAPOMNIELIŚCIE MOŻE W ŚRODĘ LUB WE CZWARTEK SPOTKAMY SIĘ W PARKU LUB NAD MOLO.
Witajcie koleżanki 50+,obiecałyśmy sobie że się spotkamy po świętach w parku na molo ,proponuję czwartek 9 kwiecień godz 12 ,co Wy na to ? Pozdrawiam
Naszym celem jest poznanie się ,rozmowa i miło spędzić troszkę czasu na luzie .
O godzinie 12 to jestem w pracy, jak pewnie większość kobiet po 50
Może po 17 napiszcie o której kto by chciał chętni się znajdą.
Ale o godz. 9 tej to jestem w pracy
Godzina 12? Przecież większość pracuje!!!
Może te co pracują spotkają się o innej porze, natomiast panie czasowo niezależne o 12.
To chcesz spotkać się najbardziej ze sobą czy z innymi też, droga pani czasowo niezależna ? Potrzebny kompromis.
Wiesz ile kobiet jest po50 w Ostrowcu na pewno dla Ciebie coś się uczknie ja niestety po południu nie mogę ze względów zdrowotnych wolę ciepełko nie wiadomo jak będzie .Być może nie twierdzę że nie będzie ciepła ja jestem czasowo niezależna ale nie trzeba mi mówić z przekąsem.Trzeba się umieć dogadać z drugą osobą.Idę na kompromis podajcie . godzinę
Witajcie ,więc spotkajmy się jutro jak tylko dopisze pogoda po godz 17 .Molo jest za muszlą koncertową w parku .
I co, dziewczyny, spotkałyście się? Bo ja niestety w pracy i o 12, i o 17 byłam :(
Ja Ewa byłam po godz 17 .10 na molo ,posiedzialam troszkę na lawce ,tak cieplutko było ,ale żadnych kobietek 50 + nie widziałam .Trudno , spotkanie nie doszlo do skutku .