Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Halloween

Ilość postów: 24 | Odsłon: 2912 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
        • Odp.: Halloween

Popieram gościa 11:09.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: Halloween

Ja też jestem za marze od zawsze zeby jechac do kraju w ktorym obchodzi sie halloween i zobaczyc. Świetna zabawa mam nadzieje ze w polsce też kiesyć będzie

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Po pierwsze primo Halloween wywodzi się z celtyckiego świeta,a amerykanie je po prostu rozpowszechnili i zrobiła się komercja,ale ja osobiście lubię ,fajne klimaty takie mroczne:)

Gość_gośćabc
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Mam nadzieję, że w Polsce się to nigdy nie przyjmie. To święto okultystyczne.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Moje dziecko idzie na zabawę halloweenową tam gdzie chodzi na dodatkowy angielski i ja nie widzę w tym nic złego. Dzieci się poprzebierają, pobawią w fajne gry, potańczą, co w tym złego? Doszukujecie się 2 dna a to jest lekko śmieszne.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Kościół tak twierdzi???no tak, przecież hello kitty to wcielenie diabła podobnie jak kucyki pony :) jakoś nie wierzę ludziom którzy twierdzą, że molestują dzieci z winy dzieci i ich rodziców, bo dzieci "lgną do księży". Ja do Halloween nic nie mam. Chociaż nie widzę siebie w przebraniu lub drążącej dynie :) Byliśmy z dzieckiem w Bałtowie. Bawiło się super. Ale tak dla jasności ani nie wieszam dekoracji typu duszki, pająki ani też nie czuję się okultystą nawet jeśli idea święta mi odpowiada. To czy ktoś obchodzi to święto czy nie to jego własna sprawa. Jeśli chce się przebierać i w tym uczestniczyć to co w tym złego? Jak wszystko Halloween będzie miało swoich zwolenników i przeciwników. Znam wiele osób które nie obchodzą np Wigilii i co mam w nich czosnkiem rzucać bo robią coś innego niż ja???? Albo z krzyżem biegać za tymi co nie chodzą ze święconką?? Zajmijcie się swoim sumieniem i nie nawracajcie na siłę tych którzy lubią Halloween. Jak nas Chińczycy wykupią to będziemy obchodzić nie tylko Halloween ale i Święto Latarni i Święto Smoczych Łodzi :) Amen.

Gość_aaaaa
              Zgłoś
              Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -