Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Hajduszoboszlo

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1446 | Najnowszy post
  • Hajduszoboszlo

Planuję w sierpniu wyjazd do Hajduszoboszlo. W związku z tym , mam pytanie, czy tam można bez problemu znaleźć kwaterę, jakie są ceny za noc od osoby i czy lepiej wziąć EURO, czy Forinty?

Gość_Scorpio
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Hajduszoboszlo

W Hajduszoboszlo najlepiej zapytać w sklepach spożywczych o wynajem całego domu. W większości sklepów znają Polski, a przynajmniej Cię zrozumieją.

Możesz pytać śmiało o Magdalena Apartman przy ul. Damjanich b.dobre miejsce

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Hajduszoboszlo

W Hajduszo można i nawet trzeba wybierać forinty z bankomatu UniCredit. Jest to sieć PEKAO S.A. (dawny "Byk"). Mając konto w tym banku wypłta są po korzystnym kursie i bez prowizji. Bank UniCredit jest przy głównej ulicy 200 metrów od basenów.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Hajduszoboszlo

Byłem tam 3 lata temu. Kwaterę można znaleźć bez problemów. Część właścicieli kwater z Hajduszoboszlo zna trochę j. polski.

Możesz ewentualnie zadzwonić wcześniej do p. Gyula Molnar, tel. +36209419016. P. Molnar zna świetnie j. polski, jest właścicielem kwatery, a nam pomógł znaleźć kwaterę gdzie indziej, bo u siebie miał akurat komplet.

Jak ja tam byłem to akurat minimalnie bardziej opłacało się zabrać euro, a jak jest teraz trudno powiedzieć. Jeśli będziesz wymieniał waluty w kantorze, to lepiej sprawdź najpierw wszystkie kantory, bo różnice w kursach między nimi są duże. Najlepszy dla nas kantor mieścił się niedaleko głównego wejścia na baseny, od głównej ulicy wchodziło się jakby w bramę (rodzaj małego pasażu handlowego). Ale w kantorze przed samym wejściem w bramę ceny były b. niekorzystne.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę