dla ryb dobra
chcesz się popluskać to idź i zobacz, a jak zorientujesz się to tu wróć i napisz proszę
zielono brunatno niebieska i pijawki
Polecam na własne ryzyko, woda zielona, dzieciaki pływały, ja pływałem i źle w związku z tym się nie czułem. Gdyby była zanieczyszczona, sanepid z całą pewnością nie dopuściłby jej do użytku. Pozdrawiam.
Od ubiegłego roku sanepid nie kontroluje zbiorników wodnych pod kontem dopuszczenia do kąpieli.
Możliwe, nie było mnie w Polsce przez 3 lata, w każdym razie potwierdzam fakt, że wciąż żyję.
ryb jest w chol... ale woda nie jest ogólnie najczystrza i nie najbrudniejsza jak to woda zbiornikowa ale jest ciepła.
Byłam...prawie jak na Lazurowym Wybrzeżu:) Ale prawie robi różnicę:)
Byłaby czystsza, gdyby bywalcy zanim pojadą na Gutwin umyli się w domu, a nie odwrotnie.
Na brodach jest zakaz kapieli nawet w wiadomosciach podawali .
Ale ci się na żarty zebrało. Posłuchaj trochę wiadomości lokalnych to się dowiesz jaki stan wody w Brodach.
i dobrze woda bardzo brudna :( ale ciepła - ludzie się kąpali w tym brudzie ja dla testów :) do kolan wszedłem i stóp nie widziałem masakra.
w brodah na zalewie jest zielona woda i durzy ubytek wody nieda sie lowic nie mowiac o kapieli