Ten sejm jest niekonsekwentny. Krzyże chce zdejmować a menorę zostawia. Jak wszyscy to wszyscy.
O Grzegorz Braun kto zgasic swiece tak bedzie umial??? Hehe gosc jest dobry. On mowi co mysli. U niego nie ma poprawnosci politycznej. Dlatego goscia lubie. Glosowalem na niego w wyborach do europarlamentu. A teraz ten europarlament zabrania mu wziecia udzialu w dyskusjach. I to jest ta wolnosc slowa lewackich eurokratów.
Nigdy nie lubiłem Brauna,ale za tą akcję z gaśnicą ma Ogromnego Plusa.
Też głosowałem na niego do Europarlamentu. Jednak teraz nie.
Goscia polubilem gdy kilka lat temu zmiazdzyl na argumenty Ssewacha Weisa. Warto sobie to obejrzec. W sposob delikatny, rzeczowy wytlumaczyl mu dlaczego nie moze go uwazac za przyjaciela Polski.
Sławomir Mentzen zaorany przez Justynę Dobrosz-Oracz https://www.youtube.com/watch?v=Nu6lOH1uWBs
Może być zaorany przez naiwnych rywali a i tak wygra w 2 turze.Popieramy i damy głos.
Ja mu się nie dziwię. Każdy chyba już milion razy słyszał że konfiarze nie chcą Unii w takiej formie. Czyli jako mięsa armatniego. Polski jako tarczy broniącej Niemcy od wschodu. Rynku zbytu dla nietrafionych energetycznie pomysłów. Miejsca zsyłki zapraszanych przez innych pigmentododatnich zbirów.
Konfederaci z reguły są zdania że podatki są potrzebne, bo to utrzymuje jednolitość Państwa. Jednak nie muszą być wysokie by samorządy kupowały za nie ławeczki po pół miliona. Gdzie takie same meble w markecie budowlanym są po 1% tej ceny.
Konfederaci są też zdania że mordowanie dzieci to mordowanie dzieci. I zmiana nazwy tego nie zmieni.
No i dalej krocząc, tak są tak zacofani że widzą tylko że jest chłop lub baba. I mimo że raz na milion natura obrodzi człowiekiem dwupłciowym, to nie potrzeba pozostałego miliona ludzi zmieniać by ten jeden osobnik nie czuł się wyjątkowy.
Rozumiem, ocieplanie wizerunku? Niestety, nie da się drugi raz zrobić pierwszego dobrego wrażenia. Mentzen niech wsiada na hulajnogę i szerokiej drogi życzymy.
Typ ma niezle plakaty wyborcze - tu jest Polska, i niemieckie nazwisko hahahaha
A kto ci powiedzial ze to niemieckie nazwisko? Niemieckie nazwisko to np. Abdullah, a imie Mahomet jest najczesciej nadawanym imieniem w niemczech.
Dobry plakat, tylko brakuje drugiego członu. Tu jest Polska i tu się pije
Ma niemieckie nazwisko. Inni się wstydzili nazwisk to pozmieniali. Zatarli ślady.