Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gry - C-64

Ilość postów: 22 | Odsłon: 2637 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Gry - C-64

o raany. kick off, microprose soccer, road race, continental circus, pole position, montezuma's revenge (czy jakoś tak), double dribble - koszykówka z absolutnie powalającą jak na ośmiobitowce grafiką, one on one, stunt car racer, oczywiście river raid (choć jako fan c-64 z bólem przyznaję, że wersja na szmatari była stokroć lepsza), international karate, vermeer (absolutnie genialna gra, przykuwała mnie na godziny do kompa - mimo, że miałem ją po... holendersku!), kenny dalglish football manager, theatre europe, ze sportówek oprócz wymieniomych - decathlon (najlepszy test na wytrzymałość joysticka), international soccer ( z 1983...), match point (prymitywny, ale przecholernie grywalny tenis), striker (jesteś napastnikiem i masz do wykorzystania sytuacje w meczu, też prymitywne i też szalenie wciągające), the games summer oraz winter edition (szczególnie skoki w zimówce są kapitalne), ech... godzinami można by wymieniać. może i nie było fotorealistycznej grafiki, ale grywalność tych i nie tylko tych tytułów zwyczajnie powalała...

Gość_pomarańczowy
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Gry - C-64

Gość_pomarańczowy Dziś, 09:02 tak wciągająca opisałeś to że aż mi się zachciało pograć w te gry :)

A le decathlon było naprawde ciągające i tyle joysticków popsutych :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -