Teraz to mirek24 przyznaje premie. I daje po kilkanaście tysięcy? Komu? Swoim? Przecież nie starym pracownikom - ich nie lubi. Jeżeli daje po kilkanaście tysięcy premii to niech się z tego wytłumaczy
do 10:05 a tak warczał na poprzedników, że tyle premii biorą.Bierze teraz sam i lekką ręką rozdaje też kumplom. Zrobimy niedługo z tym porządek, nie będzie żadnych premii dla nikogo - SM K to nie zakład produkcyjny tylko pieniądze mieszkańców przyniesione do spółdzielni, więc żadnych premii nie będzie !
Z tego Mirka to taki Alibaba co chce pozbawić skarbu tych 40 stu. A czy ta jego grupa udźwignie te skarby?
A sobie już zdążyłeś dać nagrodę? Przyznaj się czy dostałeś nagrody, socjal, premie kwartalne. Chcesz zabrać socjal a podobno sam socjal dostałeś. Prawda to czy nie?
Przywileje socjalne na poziomie FŚS nie są dobrodziejstwem autora postu z 12:01, ale ustawowym z mocy prawa.
a my nie przewidujemy obecnej rady i zarządu
brawo mieszkańcy!, wreszcie dobra wiadomość od 14:34
Rozumiem że jako mieszkańcy chcecie wrócić na posadki razem z rodzinkami? Mażą się premie, nagrody po parę tysięcy?
Idzie Boże Narodzenie. Opamiętajcie się. Czy sprawia Wam przyjemność jak dokładacie innym. Jeśli tak to proszę wszystkie żale obelgi i frustracje kierować personalnie na mnie, jestem całym Waszym złem, były mieszkaniec os. Stawki. Janusz Sławęcicki. Szczecin.
18:11, Aero2, aleś dał czadu ;) Janusz Sławęcicki, hahahha. A ja jestem Śp. Wykluczony (Panie Boże świeć nad Jego duszą).
Tatuś, mamusia,syn i synowa to nie wszyscy mieszkańcy.