O co krusszyć kopie. Zarobki zarządu są na stronie internetowej , poprzedni podał, że cały zarobił ponad 320 tys. A ile zarobili pracownicy jest zawsze podane przed WZ. Średnio 4 tys/m-
Wszyscy, którzy nie zgadzają się z mirkiem24 zostali lub zostaną zwolnieni?
Zaczyna się tu robić jak w Korei Północnej.
do 20:03 wczoraj/ w innym wątku ktoś tego 24 nazwał Kim Dzong Mir - i chyba masz rację, dyktatura jednego spowoduje, że zapowiadają się rządy absolutne jak w Korei Północnej. My mieszkańcy musimy temu zapobiec, bo ten Mir za dużo sobie pozwala w spółdzielni
Podobno rada szykuje taczki dla prezeski za trzymanie strony pracowników. Może mirek24 potwierdzi lub zaprzeczy bo różne wiadomości "chodzą" po osiedlu a tak mielibyśmy wieści z pierwszej ręki
Mossad ma słabszy wywiad niż nasi niektórzy pracownicy SM. Ciekawi mnie kiedy oni mają czas na pracę jak zbierają "newsy"?
Ja wam powiem tylko jedno: jest dwie opcje - 1. Wierzyć mirkowi 24, 2. Wierzyć pracownikom. Dla mnie bardziej wiarygodni są pracownicy. To faktycznie bardzo zastanawiające i daje do myślenia dlaczego przez rok nie został wybrany vice tylko cały czas jest p.o. Mnie tyle wystarczy, nic nie trzeba dodawać.
RN nadzoruje pracę człowieka, którego sami delegowali na wiecznego wice, a on nadzoruje pracę RN, bo to jego ekipa. Widział ktoś większy nonsens?
Chyba widziałem? Układ rodzinno towarzyski. Np. mamusia, syn, synowa?
Łoloboga ,ojej, ach, ech, och co to bedzie, być nie może. Czytam raz, czytam dwa,czytam trzy i nic.
I to jest poziom intelektualny, jak to piszecie "wiecznego wice"
Mirku a se poczytaj i tak cię wygonimy z naszej spółdzielni. za bardzo dokuczasz wszystkim. jesteś jak mój 4letni chrześniak, taki szkodnik a butny i masz sie za nie wiadomo kogo. Tylko mam wrażenie, że jestes mężczyzną i mamusia cię nie niańczy jak mojego chrześniaczka, wmawiając mu, że jest najlepszy. Wszyscy go unikają i się go boją.
gratuluję chrześniaka. Jak na 4 lata to dość rezolutny, ale jaki chrzestny, taki chrześniak. Potrzeba nam mądrych dzieci, oni będą pracować na nasze emerytury.
11:55 geny dziedziczy się po przodkach a chrzestny nie musi nim być. Ja mam normalne i lubiane dzieci a mój chrześniak jak wchodzi na plac zabaw to inni wychodzą. Tak więc nie ma czego gratulować.
to z 12.19 przecież ten z 8.32 nawet nie ma psa a Ty bierzesz wpis na poważnie. Wyluzuj.
Nie łolaboga tylko kończ Waść, wstydu oszczędź.