Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Górczyński wygra w 1 turze. Bardzo dużo ludzi go popiera. Podobają im się jego (nie)działania.

a dziękuję za poparcie forumowiczu z 6:19 lecz żyd za stary stary,w politykę już się nie bawi lecz bacznie obserwuje co piszczy w trawie i chętnie dobrą radą służy,bo potrafi odróżnić dobro od zła.

Gość_żyd Jankiel
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 89

Odp.: Górczyński wygra w 1 turze. Bardzo dużo ludzi go popiera. Podobają im się jego (nie)działania.

Suweren, chyba nie wziąłeś dzisiaj tabletek.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 94

Odp.: Górczyński wygra w 1 turze. Bardzo dużo ludzi go popiera. Podobają im się jego (nie)działania.

Moze tak wygra jak Komorusek.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 88

Większość społeczeństwa ? Nie rozśmieszaj mnie pan panie suweren.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Górczyński wygra w 1 turze. Bardzo dużo ludzi go popiera. Podobają im się jego (nie)działania.

Jarek dawaj torta.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Górczyński wygra? HAHAHA! Dobre!

Teraz to fartuszek i kelnerować w Ujeździe. To wszystko.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 97

I disco polo ulubioną muzykę Pana i dworu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Disco polo to ci serwuje prezio w TVPis

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 99

Też tak myślę niestety. Ludzie polecieli na te festyny z kielba i na Sławomira oczywiście z tortem. Włos się na głowie jezy. W przypadku naszego fakt ładnego miasta należałoby oceniać włodarzy po ilości inwestorów, których tu ściągnięto, aby wreszcie skończył się wyzysk pracujących za najniższa krajowa, często poza prawem pracy, jak niewolnicy. Niestety nikt się nie pochwali takimi działaniami, nikomu nie byłoby to na rękę, lepiej przypisywać swoim osiągnięciem odmalowanie znaku stop na skrzyżowaniu osiedlowych ulic... Ale ja tu na szczęście nie pracuje, pomimo że jestem w dalszym ciągu zameldowany, pracuje w innym mieście, które dało mi przyzwoite warunki do godnego życia. Podatku nie mam obowiązku odprowadzać do Ostrowca, aby moje pieniądze były pozytkowane na ten cyrk festynów i innych bezsensownych działań jak rujnowanie pięknej zieleni w parku miejskim na budowę 101 ścieżki w parku miejskim....

Gość_Julek
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -