Nie ma takiej opcji. Ale większe prawdopodobieństwo, że przegra w II turze.
Jeżeli będzie druga tura to prawdopodobnie SiP poprze Kaszubę. A na pewno środowiska prawicowe jak Kukiz 15, Wolność, Ostrowieccy Patrioci poprą Kaszubę. Kaszuba to konkretny mądry sympatyczny facet. Jeżeli w II turze dostanie poparcie od tych środowisk to ekipa Górczyńskiego może się bardzo zdziwić. Obecnie Górczyński ma 49,5 % a Kaszuba wraz z Karwińskim 50,5%. Zależy tylko czy SiP rzeczywiście chce coś zmienić i poprze Kaszubę, czy poprze Górczyńskiego za obietnice stanowisk, które i tak dostaną popierając Kaszubę. Kaszuba nie rozpoczął jeszcze swojej kampanii, jeżeli ją zacznie to na wstępie skoczy mu poparcie o jakieś 10%.
Będzie miał ok 65% głosów.Zasluguje na wygrana w l turze.
Nie ma dobrych rywali więc wygra.I dobrze.
SKUTECZNY wolne żarty !!!
Dla mnie wystarczającym powodem na oddanie głosu na innego kandydata jest że Górczyński ma poparcie PSLu, SLD, Nowoczesnej i KODu.
No to faktycznie masz powód ,gratuluje myslenia.
Wygra,wygra
Zdecydowanie oddam głos na pana Prezydenta
Zdecydowanie NIE ODDAM GLOSU na Gorczynskiego.
Ja również nie. Na pewno nie uda mu się wygrać w pierwszej turze, o ile w ogóle mu się uda ;)
Zdecydowanie oddam, ale nie wiem na kogo?
Powtarzasz się ,ja natomiast oddam moj głos na niego z przyjemnoscią.
Skuteczny prezydent Ostrowca
W czym to jest taki skuteczny prócz lansu może ktoś napisze.
To ja odpowiem ci odwrotnie w czym nie jest skuteczny?Jakies konkretne zarzuty ?
Brak inwestorów, coraz mniej mieszkańców, stagnacja miasta, niepotrzebne inwestycje, inwestycje bez niezbednych pozwoleń. Mało?Jedyne co się udało to radni w spółkach.
Na przykład w tym, że sprowadził Subtille do Ostrowca. Tereny inwestycyjne na Bałtowskiej leżą odłogiem.
szkoda pisać - wygra w I turze