A co było w niedzielę?
No ma czego, ma czego
3 maja Ostrowieckie Targowica przenosi sie na Wiejską w Warszawie 11 mają. W Ostrowcu Górczyński upomina się u Wilczyńskiego o targowice, niby w obronie ludzi, a 11 mają tych samych ludzi zdradza na Wiejskiej. Hańba Gorczyński!!! Zhańbiłeś Ostrowiec. Wstyd i hańba!
Nie masz Górczyński za grosz honoru, a do tego to SKANDALICZNE donoszenie do Prokuratury w Ostrowcu! Wstyd i hańba! Żeby Poseł na Sejm bawił sie w ściganie kogoś kto nie ma immunitetu? Kryjesz sie za immunitetem? Zrzeknij sie immunitetu i stań na równi z obywatelami! Jak dzieciaka z przedszkola jest twoja postawa. Bo tylko takie dzieci nie mają jaj i lecą na skargę do pani. Tak ty Przyleciales do prokuratury. Zhańbiłeś to miasto, i urząd Posła Na Sejm RP. Zhańbiłeś Rzeczpospolitą, jak Branicki, Rzewuski
Admin dlaczego na tym wątku godzinami przetrzymujesz posty w weryfikacji? Wcześniej było ponad 10 godzin, ten wyżej z 10.10 już czeka ponad 4 godziny - czy masz tyle zajęć? Czy też ktoś ci kazał?
Faktycznie coś tu sie dzieje na tym watku, bo postu nieobrazliwe czekają godzinami na weryfikację jakby nie chciano ich pokazywać w godzinach szczytu!
Są i takie postu które czekają 20 godzin na tym watku
Czy nie myślicie, że to wszystko jakieś takie nieciekawe. Poseł głosuje za wyższym wiekiem emerytalnym.
warto wiedzieć...
Warto warto, bo właściwie 2 posłów z Ostrowca. Pacelt i Górczyński
Gdy zabrałem głos przed wyborami,że poseł Górczyński nie powinien dostać poparcia do mieszkańców za samo to ,że startuje z list PSL to większość osób napisała jak mogę tak pisać skoro go nie znam.Dla mnie to był znak,że zaprzeda się za srebrniki dla kariery ,no ale jak zwykle mieszkańcy do wyborów nie poszli i wybrali się sami więc lament teraz nic nie da.Mamy prawo głosu i to jedyny sposób na tych ludzi tylko czy mieszkańcy pójdą do wyborów?.Wystarczyła by frekfencja taka jak we Francji i uwierzcie mi ,że żaden z obecnych nie dostałby się do parlamentu.
Myślę,że zmienisz zdanie jak Pani Ania będzie w ciąży.No ale odbiegamy od tematu.Górczyński nie powinien posłować z list PSL dlatego nie wróżę mu kariery Ostrowiec to miasto nie wieś a już głosowanie za 67 to przegięcie.
Tak zapomniał (p)oślina o swoich wyborcach, niech teraz wyborcy bronią swego, ale czy obronią?
(P)(O)ślina fajna zabawa słowem. Ale to jest zbyt inteligentne jak na tą wieś!
agent Tomek jakos nie wylądował przed sadem mimo POlityki miłości..brakło dowodów platfuskom????