Teoretycznie chcąc iść na urlop możesz zawiesić działalność,ale wiąże się to z dużymi formalnościami i nikt ci za niego ni zapłaci..
Zobaczymy czy z tej mąki jakis sensowny chleb będzie. Może się Pan Poseł wyrobi z czasem?
rzeczywiscie niesamowicie wielki wyczyn! szkoda ze Górczynski nie był tak za ludzmi głosując za pracą do smierci i głodowymi wczesniejszymi emeryturami!
Sprawdź czy głosował a potem pisz swoje głupoty!
Zaraz, zaraz, a PSL to przypadkiem nie jest w koalicji rządowej? Może najpierw ty sprawdź kto rządzi w tym kraju, a dopiero potem odpisuj zajadle!
Zajadle to ty atakujesz, w wątku o Wilczyńskim i Górczyńskim wyjeżdżasz mi z koalicjami! A co mnie to.......... o Ostrowcu piszemy a nie o polityce! i tylko bez jadu Aru!
@hk dopisz do mojej podróbki @gość człowiek
@robotnik ,@niedożyję @stach z Radomia zresztą ile to już nicków miałeś/aś od kiedy to schańbiłeś/aś się pracą fizyczną ? i jeszcze jedno kawek w Ostrowieckim parku raczej nie widać ale być może w Twoim mieście jest inaczej .
A co tu jest przemyślane?
Do władzy po trupach.Wilczyński konczy swa kariere i tak ,a pan poseł oprócz gadki niewiele ludziom pomaga-biedota ostrowiecka go nie interesuje,Jego progi wzrosły-po co mu plebs ,który go wybrał.Przed wyborami znów będzie mydlił oczy:)
A mnie akurat pomógł, a do najbogatszych nie należę! To spoko człowiek a na tym forum każdego można oblać pomyjami! Jako Prezydent byłby wiele razy lepszy od Wilka, kto zna obu panów to wie dobrze, że tak jest!
Powinien zostać Prezydentem miasta i taka jest prawda
Ani mi się nie podoba Wilczyński ani Górczynski. Targowica powinna być zamknięta 3 maja, to święto narodowe. W imieniny handlarze pewnie biorą wolne... Inne narody szanują swoje ważne święta, są z nich dumni, świętują całymi rodzinami.
do gościa z 22;27 w czym ci ten kochany poseł tak pomógł
i co on zrobił dla miasta oprócz super udanych inwestycji
Ale jakich inwestycji?
Co zrobili obaj panowie to już widzimy, ale czego nie zrobili to dopiero zobaczymy jak się kadencje pokończą.
A jakie inwestycje ten prezyden poczynił?
Zmodernizował targowice