Wczoraj 3 maja podczas uroczystość na Rynku w Ostrowcu Św. słychać było jak w sposób cyniczny Poseł Górczyński w obecności innych upomniał i zganił Prezydenta Wilczyńskiego o to że pozwolił otworzyć targowisko miejskie w mieście i szczekaczka z targu bębniła na pół Ostrowca od rana! Co o tym myślicie, czy to początek walki o stołek prezydencki? Czy PSL chce przejąć władzę w mieście? No ale, żeby publicznie ganić Prezydenta Ostrowca Św. To hańba!
Temat założony dla fermentu wystarczy popatrzeć na "twórcze" nicki ,zasadniczo tamci ludzie mają firmy na siebie i mogą w tym dniu pracować -ustawa dotyczy firm zatrudniających ludzi poza wyjątkami wypisanymi w ustawie .
e a może co innego?
1.) skłócić w mieście
2.) rzucić cień na TOS
3.) rzucić cień na Wilczyńskiego
4.) rzucić cień na Górczyńskiego
5.) A MOŻE SPROWOKOWAĆ DO KOLEJNEGO WNIOSKU DO PROKURATURY/POLICJI?
Ale po co? Co miał autor na myśli? I kto jest autorem?
Biedaczysko sie naczekasz sam na tym forum od rana
Nie jestem wyborcą posła Górczyńskiego ale zdecydowanie popieram jego uwagi co do otwierania targowicy 3 maja.
A ta fryzjerka też będzie kandydować?
CZY KTOŚ SIĘ ZAPYTAŁ PRACOWNIKÓW TARGOWISKA !?
A niby po co ma pytać?
Admin dlaczego na tym wątku godzinami przetrzymujesz posty w weryfikacji? Wcześniej było ponad 10 godzin, ten wyżej z 10.10 już czeka ponad 4 godziny - czy masz tyle zajęć? Czy też ktoś ci kazał?
Kolejny dupek myslący tylko o swojej karierze i kieszeni.Znalismy sie bardzo dobrze koło pietnastu lat-gdy była teraz potrzeba by pomógł-pokazał jaki jest ważny-a my wokół -miernoty-Do kolejnych wyborów ,bo nie dostanie głosu ani ode mnie ,rodziny i znajomych,
Tak trzymaj.
"Człowieku", zastanów się co piszesz. Co ma do rzeczy, czy ktoś sie farbuje czy maluje? Pismen dobrze napisał, popieram, niech targ będzie otwarty 24 na dobę, przez 7 dni w tygodniu. I tak będzie za mało.
@hk dopisz do mojej podróbki @gość człowiek
@robotnik ,@niedożyję @stach z Radomia zresztą ile to już nicków miałeś/aś od kiedy to schańbiłeś/aś się pracą fizyczną ? i jeszcze jedno kawek w Ostrowieckim parku raczej nie widać ale być może w Twoim mieście jest inaczej .
Najważniejsze że to czytasz, bo to sączy w ciebie co powinno zajadły popaprańcu
No jestem
No jestem, Jestes debilu
Człowieku Twój wpis jest bez ładu i składu. Jeśli walnąłeś sobie parę głębszych to idź spać a nie pisz na forum bo później sam się za siebie wstydził będziesz..