Gdzie jest straż miejska, policja ludzie jutro idą do pracy i chcą odpocząć.
Przecież tam muzyka nie gra nawet na pół gwizdka
Od koncertów jest muszla w parku. A nie centrum miasta.
Przechodziłem słyszałem i krew mnie o mało nie zalała. Wyjce na pola pod Dębową Wolę aby uprzyjemniać wypoczynek naszym decydentom a nie w środku miasta dawać popisy pseudoartystom. Po co było budować amfiteatr i topić pieniądze obywateli m. Ostrowiec Św. by teraz stosować terapię szokową w postaci nieustającego łomotu. A Pan panie prezydencie tego nie słyszy? Chyba, że miejsce zamieszkania jest z dala od tego pseudo browaru. Jak mam opiekować się mamusią / 96 lat/ słysząc taki łomot, który wygina mi szyby w oknach. Przez takie postępowanie i aprobatę do takich działań proszę nie liczyć na mój głos i najbliższej rodziny w nadchodzących wyborach. I to by było na tyle jak mawiał Jan Tadeusz Stanisławski.
Idioto piłeś piątek sobota i się obudziłeś w niedzielę o dwudziestej a tu hałas jak żyć panie prezydencie Ostrowca?
Nareszcie ucichło. Szok po 22ej a tu grają na najwyższych decybelach.
Widzisz pajacu z 22.23. O ile w weekend nie gra co chce o tyle niedziela jest dnie odpoczynku przed pracą na tygodniu. Ale skąd ty możesz wiedzieć jeżeli nigdy nie pracowałeś. Zawsze na garnuszku najpierw matki twojej później państwa.
Wyprowadź się na wieś. Gość chodzi spać o 22.00, a taki kozak na forum. Może kołysankę?
Ale to prawda ze takie wycie może byc w parku miejskim w muszli,na kszo,na Gutwinie,,a nie między blokami.Wybudowali muszlę w parku i niszczeje
Imprezy takie powinny odbywać się w parku tam co najwyżej czarne ptactwo przegoni.
23 03 idioto właśnie wstałem i idę do pracy a na koncercie byłem do końca a że ty jesteś słaby fizycznie i psychicznie no to żale miej do siebie
Życie codzienne się w tym mieście kończy o 16 a temu czy tej przeszkadza muzyka do 22 która jest grana raz do roku :D
A jakby nie szli do pracy, to robiłoby to jakąś różnicę? Nie sądzę.
Jak system nie działa, to wziąć sprawę we własne ręce i odciąć prąd. Przecież nie grają z powerbanków.
Z agregatu pewnie to cukier wsypać do wachy i cisza. A jak nie to wylać szambiarkę na tym dziedzińcu albo od tych co wylewają z toitoi albo gnojowicy nawieźć ze wsi wtedy się nauczą.
Jak zadzwoniles ormowcu to co powiedzieli?
Mają ludzie rację, o godzinie 22 ej obowiązuje cisza nocna a nie publiczne wycie na maksa i to w dodatku za publiczne pieniądze i w dodatku za przyzwoleniem ludzi kreujących prawo w tym mieście. To jest niedopuszczalne ,ukarać winnych należy a nie pochwalać. Nie wyobrażam sobie mieszkać w okolicy tego rykowiska, na odludzie toto przenieść lub zmienić zarząd . Cisza o 22 ej to rzecz święta bez względu czy ktos pracuje czy nie pracuje czy chodzi do kościoła czy śpi cała niedzielę az do kolejnego rykowiska. Ryba zawsze psuje się od głowy. Warunki w Ostrowcu są bo jest muszla koncertowa w parku oddalona od bloków i domów. Obciążyć człowieka który źle dokonał zadaszenia tej muszli lub z własnych pieniędzy naprawić błąd czyli z własnej kieszeni zapłacić za demontaż i utylizację zadaszenia , kto ma zapłacić ? prosta odpowiedź, niech rada miasta ustali kto zawinił, i ten ma zapłacić to będzie prawdziwa demokracja w prawdziwym kraju i prawdziwym mieście Ostrowiec Świętokrzyski a inne miasta niech biorą dobry przykład z prawdziwej demokracji w mieście województwa świętokrzyskiego
Gówno cię obchodzi ale spytać zawsze możesz 16:08