Dlaczego dajemy się naciągać dla świętego spokoju???Dbajmy o swoją własność.
Pewnie nawiedzeniec stworzył swoje nowe, wiekopomne dzieło w postaci wątku bez sensu i teraz czeka na wpisy, aby zacytować ewangelię:)
Debilizm niektórych tu wypowiadających się nie zna granic...
Nie mówię, że mi się podoba, tylko że pasuje do kilku wypowiedzi w nim zawartych.
Nie mam wpływu na czyjeś subiektywne odczucia.
Ale mam nadzieję,że jesteś z siebie zadowolny/a, bo dzienna porcja jadu wysączona.
To, że trafiło na mnie, nie rusza mnie. Strzelaj jadem ile Ci pasuje, bo inaczej sam/a się nim zatrujesz.
13:51. Jak zwykle umiesz tylko papugować czyjeś wcześniejsze wypowiedzi:). To był test, czy nadal jesteś bardzo zapracowana i jak co dzień pilnie śledzisz forum na okrągło. Zdałaś egzamin- jesteś na każde wezwanie. Jak ty to robisz przy totalnym zapracowaniu?:)
Skoro siedzę przy lapku, to zajrzeć tu trwa sekundy.
I za chwile znikam ;) paa ;)
14:00. Nie ważne. Trzeba mieć sporą podzielność uwagi, by pracować nad czymś na komputerze i co chwilę sprawdzać wpisy na forum. No cóż różne mają ludzie zboczenia:):):):)
Pytanie do Administracji Forum- czy naprawdę nie ma skutecznej metody, aby zablokować tego pokemona?To jest jakaś farsa.
On założył wątek do popsucia ,bo lubi jak się psują wątki i chciałby aby inne też się popsuły i to jest normalnie bez sensu żeby tak zakładać i pisać takie hlouposti.