Witam od jakiegoś czasu mam połączenia z różnych miast wrocław kalisz lublin gdy próbuję odebrać połączenie urywa się gdy próbuję oddzwonić telefon jest wyłączony pieniędzy z konta nie ubywa więc raczej nie są naciągacze może miał ktoś taki sam przypadek ludzi orientuje się o co chodzi pozdrawiam
Sprawdzają czy numer aktywny, za jakiś czas zadzwoni ktoś od garczków czy innych cudów ew trafi się wygrana ;)
Sprawdzaj te numery w necie ale 99% przypadków to prezentacje z garami i innymi wynalazkami. Ktoś, kto był na takiej prezentacji podał Twój numer, żeby dostać "dropsa". :)
Wpisz sobie w google numer tel. z którego do ciebie dzwonia i wyskocza ci strony typu "kto dzwonił"
albo "sprawdz numer"
Tam ludzie pisza opinie o tym kto dzwoni - garczki, odkurzacze, ankiety, czy inne nekanie. Jak tam jest numer ktory dzwoni do ciebie opisany to go zablokuj od razu wpisujac na czarna liste w swoim telefonie.
Nigdy nie byłam na takim pokazie, a głuche tel z różnych stron Polski mam
Ja mam tel z Gdańska podobna sytuacja. wielokrotnie dzwonili jak próbuje odzwonic głuchy tel.
Wystarczy, że ktoś z Twoich znajomych był na pokazie i dał Twój numer. Później z takich numerów tworzą bazę, którą się wymieniają z innymi "objazdowymi cyrkami". Przerąbane.
Do mnie dzwonili z Poznania z zaproszeniem na degustację.Jutro jadę hehe