Nie umiesz sobie wyobrazić ,widocznie masz mały mózg, nie chodzi o liczenie tylko o fakt ,ze jesli pani chciała 15 to ma być 15 , anie tyle ile sprzedawczyni pokroi
Ale się porobiło. Często mówię ile chcę plastrów, albo w porę reaguję. Nie uważam, że to problem i w sumie nie musiałaś brać nawet po pokrojeniu tyle wędliny. Ja zwykle kupuję w kidemie na 11listopada i jestem zadowolona zarówno z obsługi jak i z jakości produktów. I raczej tu ekspedientka się pomyliła, niedosłyszała, może była przepracowana. Ciut zrozumienia.
A to trudno zgłosić w sklepie? Wylewanie takich brudów na forum jest nie odpowiednie
Cały KIDEM !!!
Klient nasz pan, moje pieniadze na ktore ciezko pracuje.jak sie ekspedientce cos niepodoba niech nierobi.proste.
Nie raz jak ide na noc do pracy to u mnie w sklepie kupie 3 bulki i 6 plasterkow czegos, ma byc 6 i h*j , bo tyle chce....nueinteresuje mnie ze nowa paczke ma otworzyc , po to jest zeby obslugiwac tak jak klient sobie zyczy, i niepodlega to zadnej dyskusjii
Moja sasiadka jest samotna i kupuje po x plasterkow tego i tamtego, tak ma byc bo tak chce,i h*j
Niechce sie wam robic to nierobcie, chetnych do pracy jest duzo
Naprawdę temat godny forum,. Brawo!!!
Chyba ci się coś powachlowało człowieczku... Co to znaczy "klient nasz pan"?? Sprzedawca i klient to dwaj kontrahenci - którzy zobowiązani są umową. Klient ma płacić a sprzedawca / usługodawca ma wykonywać za te pieniądze usługę. Nie może być traktowania z tzw. "góry". To, że kobieta być może nie dosłyszała lub była przepracowana i popełniła błąd nie zwalnia strony kupującej z przestrzegania podstawowych norm kultury osobistej i poszanowania drugiego człowieka. Nazwanie kogoś głuchym (tytuł wątku) jest jawnym obrażaniem tej osoby. Równie dobrze mógłby powstać wątek pod tytułem "gburowata kupująca"- który obrażałby drugą stronę transakcji. Pytanie podstawowe - dlaczego kupująca nie zwróciła uwagi sprzedawczyni tylko wylewa swe żale na forum?? Za monitorem bezpieczniej?? Anonimowo?? A może wcale taka sytuacja nie zaistniała co?? Druga sprawa do gościa z 14.46 - chcesz by cię szanowano to szanuj innych a nie zachowuj się po chamsku w stylu - ma być 6 i h*j bo płace 3zł i wymagam! Jak chcesz by cię traktowano jak PANA to trochę więcej ogłady, klasy i kasy. Jest takie przyłowie - "na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze" i klasę.
to w sklwpierdol nie potrafisz się odezwać tylko na forum zale wylewać
MASAKRA
Inteligencja jak się patrzy.
No gościu z 17.52, takich " hamow" przez samo "h" to trzeba obsłużyć bez "chumorow" przez "ch".Nic dodac,nic ująć,analfabeta,sloma z butów wychodzi,ale chce być obsluzony po miastowemu.
A co to jest FER...???
Dokładnie... poza tym autorka jest niezadowolonaja.... ;)
18.52 co to jedt 'fer'?
Myślę, że chodzi o "jest fair", a Ty nie wiesz co to znaczy?
Jeeezu ! Ludzie co z wami ?
Jedna mądra (facetowi do głowy by nie przyszło) zakłada wątek na bzdurny temat, zamiast zwrócić uwagę ekspedientce, a inni podejmują temat ze sporym poparciem i jaaazda.