Czy ktoś może powiedzieć mi coś o pani dr Martynowskiej? Wszystkie wątki są już delikatnie przestarzałe ;) Dodam, że nie chodzi mi o ciążę, jej prowadzenie itp.
sama korzystam z jej uslug medycznych polecily mi ja kolezanki ktore rowniez uczeszczaly do ww pani doktor i kazda z nas jest zadowolona, pani doktor usmiechnieta odpowie na kazde pytanie, wszystko odbywa sie na luzie.polecam
ginekolog suuuuper !!! Szczerze polecam, uprzejma, odpowiada na wszystkie pytania bez żandego skrępowania, jedyny wyluzowany ginekolog :)
chyba najlepszy ginekolog w mieśćie.dobry fachowiec widać że kocha swoją pracę i dotego na luzie i z życzliwością podchodzi do pacjenta .
Polecam prowadziła moją ciąże miłą, uprzejma jak coś się tylko dzieje nie tak kieruje na szpital
Wizyta z usg z cytologia 130 sama wizyta 80. Czeka sie ok 1,5 miesiąca ale najlepiej isc i powiedzieć ze sie jest w ciąży żeby wyrobić sie do 10tc
gdzie pani ginekolog przyjmuje
Gabinet w przychodni za starostwem, przyjmowała we wtorki i piątki od 16 i pewnie się to nie zmieniło
Kompetentna , przesympatyczna osoba , wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu . Wiecej takich ludzi w sluzbie zdrowia .
czy nalezy umawiac sie telefonicznie, czy tez oczekiwac w kolejce ? Proszę o odpowiedz i telefon kontaktowy
zgadzam się z wypowiedziami poprzedniczek.ta pani doktor ma taki styl podejścia i leczenia jak zagranicą z uśmiechem i radoscią do pacjęta.Tak to wyjątkowa kobieta i lekarz