a czy powinnam pozbyć się całego owłosienia ?
Podpisuje się pod tym. Od lat chodzę do p.Kieloch i jestem zadowolona
I jeszcze raz dzięki za pomoc . W poniedziałek podzwonie i trzeba będzie się umówić... Dzięki dziewczyny/kobietki ( oczywiście po wcześniejszym zastanowieniu się , ale obstawiam Panią Martynowska,lub doktora Gawrona) . Poczytałam o Nich, i wydaje mi się, że są jednymi z lepszych lekarzy , miłych i wyrozumiałych .
Pani dr Kieloch chodzę do niej, bardzo delikatna jest polecam i wyrozumiała ;))
a chodzisz na kasę chorych możesz udzielić informacji jak przyjmuje w przychodni będę wdzięczna info
Na Polnej przyjmuje codziennie, trzeba się rano zarejestrować. Tylko tam teraz jest inny numer bo resztę przychodni przenieśli na Polną koło Biedronki
dr Kieloch owszem bardzo delikatna ale w niczym nie pomoże tylko zbada, pobierze materiał na cytologię i wypisze receptę i nic po za tym,długo chodziłam do niej nic nie pomagała aż w końcu sama oznajmiła że nie wie jak mi pomóc i najlepiej abym wybrała się gdzieś dalej w Polskę bo tu w Ostrowcu nie ma dobrego ginekologa.
haha, ja tego pytania nie pisałam, żeby nie było . Bo takie rzeczy chyba raczej wiadome. Raczej zadbać o Siebie, każdy tak jak lubi :) .
moja siostra była u pani Szczepaniak na Słoneczku. podobno jest bardzo miła:)
Gomed-Gomedu
Kobieto, znam przypadek kobiety, która miała 25 lat i nigdy się nie przebadała, aż do chwili kiedy znacznie morfologia jej spadła i lekarze szukali przyczyny. Zaawansowany nowotwór szyjki macicy. 3 miesiące jeszcze żyła.
Rób co roku cytologię i badaj piersi!
Słuchaj przeciez nie musisz lekarzowi mówić , ze to pierwsza wizyta. Pewnie i tak nie uwierzy!!!!! Powiedz, ze chcialaś zrobic cytologię, i ogólnie się przebadać.
Na serio przez tyle lat nie był ci potrzebny ginekolog? kobiety często mają upławy, stany zapalne, wystarczy za mocny antybiotyk i grzybica gotowa.
a gdzież sie uchowała dziewczyno ?Nie żyjemy w średniowieczu
A ja pierwszy raz byłam u ginekologa w Warszawie. I był bardzo ,,wulgarny", byłam tak zszokowana, że o nic nie zapytałam. A kilka pytań miałam.
W Ostrowcu nie byłam u żadnego lekarza - ginekologa. Pochlebne opinie słyszałam o dr Gawronie , dr Martynowskiej i dr Popielskiej.