Pani Asia Martynowska. Przyjmuje za starostwem na Iłżeckiej.
Dzięki bardzo za pomoc:)
Nie zaniedbuj takich rzeczy. 24 lata - późno się zdecydowałaś na wizyte u lekarza. Ja polecam Szatko albo Chwyczko.
Gawron fajnie przegląda,warto?
Te co idą do faceta to lubią szeroko się rozkr...
Gawron nie przyjmuje juz nowych pacjentek,ma bardzo duzo swoich stałych ale prubój,znajomej w ciąży nawet nie przyjał.
Nie byłam, bo jakoś nie miałam powodu żeby iść. Mam koleżanki co maja i po 26 lat i tez nie były. Także wiesz. Lepiej później, niż wcale .
I jeszcze raz dzięki za pomoc . W poniedziałek podzwonie i trzeba będzie się umówić... Dzięki dziewczyny/kobietki ( oczywiście po wcześniejszym zastanowieniu się , ale obstawiam Panią Martynowska,lub doktora Gawrona) . Poczytałam o Nich, i wydaje mi się, że są jednymi z lepszych lekarzy , miłych i wyrozumiałych .
No właśnie nie strasz.. Dlatego potrzebuje lekarza wyrozumiałego, żeby mi nie gadał pół godziny, że przyszłam dopiero teraz... Chyba rozumiesz/cie .
Ja pierwszą wizytę u ginekologa wspominam jak najczarniejszy koszmar. Też byłam u kobiety a po całym badaniu czułam się jakby ktoś mnie zgwałcił. Mało tego Pani "doktor" niczego nie wyjaśniła, niewiele też pytała a spodziewałam się rozmowy przed badaniem, bo to była moja pierwsza wizyta a ona została o tym poinformowana. Dla mnie to było traumatyczne przeżycie. Już tego samego dnia odwiedziłam gabinet Pana Karolika, ponieważ w tamtym gabinecie nie było możliwości wykonania USG. NA moje szczęście tej możliwości nie było, bo gdyby nie konieczność wykonania badanie pewnie już w życiu nie chciałabym do lekarza takiej profesji się udać. Podczas badania zupełnie inna atmosfera, dużo wyjaśnień, i później bardzo dobre podejście. Co prawda to była moja jedyna wizyta u tego lekarza, bo teraz korzystam z opieki profesorów spoza Ostrowca, ale śmiało mogę polecić Pana Karolika jako takiego z podejściem odpowiednim do pacjentek.
Pani dr Kieloch chodzę do niej, bardzo delikatna jest polecam i wyrozumiała ;))
Kobieto, znam przypadek kobiety, która miała 25 lat i nigdy się nie przebadała, aż do chwili kiedy znacznie morfologia jej spadła i lekarze szukali przyczyny. Zaawansowany nowotwór szyjki macicy. 3 miesiące jeszcze żyła.
Rób co roku cytologię i badaj piersi!
Nie miałam powodu iść? A wiesz co to jest profilaktyka? Matko!
moja siostra była u pani Szczepaniak na Słoneczku. podobno jest bardzo miła:)
A nie pozacinam się podczas golenia?
A ja pierwszy raz byłam u ginekologa w Warszawie. I był bardzo ,,wulgarny", byłam tak zszokowana, że o nic nie zapytałam. A kilka pytań miałam.
W Ostrowcu nie byłam u żadnego lekarza - ginekologa. Pochlebne opinie słyszałam o dr Gawronie , dr Martynowskiej i dr Popielskiej.
a u dentysty byłaś chociaz raz w życiu?