Proszę Was o pomoc. Mam 24 lata, nigdy nie byłam jeszcze u ginekologa, a z narzeczonym sypiam już od dawna (a podobno przed pierwszym seksem, trzeba odwiedzić gabinet) i chciałabym naprawdę trafić na bardzo wyrozumiałą/ego lekarkę/rza (bardziej lekarkę) . Jak to powiedzieć, stres przed pierwszą wizytą jest duży . Także chcialabym wiedzieć, która lekarka (bo najlepiej żeby to była kobieta) zrozumiałaby wszystko. Chodzi mi o prywatna wizytę.
Pani Asia Martynowska. Przyjmuje za starostwem na Iłżeckiej.
Polecam dr R.Gawrona.
Wcześniej miałam do czynienie z paroma Paniami ginekolog,ale nie byłam zadowolona
Również bardzo polecam doktora Gawrona. Leczyłam się u niego.
Dzięki bardzo za pomoc:)
Nie zaniedbuj takich rzeczy. 24 lata - późno się zdecydowałaś na wizyte u lekarza. Ja polecam Szatko albo Chwyczko.
już nie strasz; najważniejsze, że się zdecydowała
No właśnie nie strasz.. Dlatego potrzebuje lekarza wyrozumiałego, żeby mi nie gadał pół godziny, że przyszłam dopiero teraz... Chyba rozumiesz/cie .
tylko doktor Gawron!!!prowadził mi ciąże i teraz cały czas chodzę do niego i nie wyobrażam sobie zmieniać lekarza...długo się czeka na wizytę ale jest warto...
Nieźle, no wiesz, 24 lata, poważnie brzmi NARZECZONY A ty nie byłas u ginekologa....jakoś tak ...
odczepcie sie od dziewczyny wazne ze chce isc teraz chyba lepiej pozno niz wcale ja mam 25 lat i terz jeszcze nie bylam nigdy
większość facetów studiuje ginekologie w jednym celu?wiem coś o tym sam kończe medycyne...z powołania są głównie panie ginekolog
Gawron nie przyjmuje juz nowych pacjentek,ma bardzo duzo swoich stałych ale prubój,znajomej w ciąży nawet nie przyjał.
Ja pierwszy raz byłam u ginekologa-kobiety za czasów liceum i tak mnie "zbadała" że przez kilka dni mnie wszystko bolało. Od tamtej pory chodzę do facetów, ci na których trafiłam wydają mi się delikatniejsi i podchodzą z większym szacunkiem do pacjentek niz ta baba. Zraziłam się zupełnie do kobiet-ginekologów.
Ja pierwszą wizytę u ginekologa wspominam jak najczarniejszy koszmar. Też byłam u kobiety a po całym badaniu czułam się jakby ktoś mnie zgwałcił. Mało tego Pani "doktor" niczego nie wyjaśniła, niewiele też pytała a spodziewałam się rozmowy przed badaniem, bo to była moja pierwsza wizyta a ona została o tym poinformowana. Dla mnie to było traumatyczne przeżycie. Już tego samego dnia odwiedziłam gabinet Pana Karolika, ponieważ w tamtym gabinecie nie było możliwości wykonania USG. NA moje szczęście tej możliwości nie było, bo gdyby nie konieczność wykonania badanie pewnie już w życiu nie chciałabym do lekarza takiej profesji się udać. Podczas badania zupełnie inna atmosfera, dużo wyjaśnień, i później bardzo dobre podejście. Co prawda to była moja jedyna wizyta u tego lekarza, bo teraz korzystam z opieki profesorów spoza Ostrowca, ale śmiało mogę polecić Pana Karolika jako takiego z podejściem odpowiednim do pacjentek.
Nie byłam, bo jakoś nie miałam powodu żeby iść. Mam koleżanki co maja i po 26 lat i tez nie były. Także wiesz. Lepiej później, niż wcale .
Nie miałam powodu iść? A wiesz co to jest profilaktyka? Matko!
A ja polecam Panią Halinę Szymańska-Kieloch przyjmuje prywatnie i Państwowo jestem z niej bardzo zadowolona.najlepiej isc do Gomeda tam przyjmuje Państwowo i w recepcji poprosic o jej wizytówke, lub masz jej num tel. 602 603 833 zadzwoń i zapytaj