witam
Do ktorej ginekolog dostane sie szybko w Ostrowcu prywatnie oprocz Szczepaniakowej.
Kto jeszcze mysli, ze mozna sie szybko dostac do ginekologa? Nawet prywatnie terminy ida w miesiace.
Ja się zapisałam, ale nie idę, bo nie mogłam czekać jeszcze tygodnia. Zadzwonię dziś i odwołam wizytę, a wtedy ktoś sięmoże na moje miejsce zapisać na za tydzień dokładnie. Jak ktoś zainteresowany to piszcie ,powiem do kogo byłam zapisana.O ile termin komuś odpowiada i p. doktor będzie chciała zapisać. Mnie w drodze wyjątku zapisała na 1,5tg później, więc szybko, ale skończyło się wcześniej szpitalem.
Podbijam pytanie.
dr Kieloch , przyjmuje 3 dni w tygodniu i zazwyczaj tego samego dnia/ następnego kiedy przyjmuje można się dostać, przyjmuje na wspolnej...
nie martw się bo na twoje miejsce pewnie będzie znajoma
Jak kiedys zapytalam w przychodni, czy moge sie zapisac na liste rezerwowa do ginekologa, to mi powiedziano, ze nikt nigdy nie odwoluje wizyt...
Znajoma to zostanie przyjęta bez względu na miejsce.
Kobieta pyta się o wizytę prywatną. Nie przesadzajcie to nie sa odległe terminy. Akurat ginekologow w Ostrowcu jest sporo. Gdy dzwonię czekam gora dni.
Ja wolę wizytę u faceta, autentycznie takie badanie bardziej mnie krępuje, gdy chodzę do kobiety.
Bez przesady, z dnia na dzień się można prywatnie umówić.
ale gdzie do której można sie umówić z dnia na dzien procz Kieloch i Szczepaniakowej?
Dobre pytanie - mozna sie zapisac chyba tylko do lekarek, do ktorych nikt nie chodzi.
Trochę dziwne, dzwoniłam do niby dobrej pani dr i miała terminy na kwiecień a dzwoniłam pod koniec lutego. Obdzwoniłam większość lekarzy, o których były tu pochlebne opinie i zapisałam się na termin odległy o 3tg i to w drodze wyjątku. Jednak wcześniej musiałam pójść do ginekologa pilnie i wymusiłam wizytę u pewnego lekarza. Czekałam aż przyjmie pwszystki pacjentki i na końcu przyjął mnie choć planował wyjść wcześniej.Tak samo jest z endokrynologiem czy kardiologiem jeśli jest dobrym fachowcem.