Witam szukam dobrego ginekologa w Ostrowcu mam 27 lat i problem z okresem mam silne krwawienia i okres ktory trwa 8 dni do tej pory leczyłam sie u ginekologa niechce mowic nazwiska ale on nie jest w staniemi pomoc oprocz tego wykryto u mnie bakterie e coli w moczu lekarz do ktorego chodzilam do tej pory ciagle zmienia mi leki a ja juz niemam sily czy ktos z was byl w podonej sytuacji
jak się uprawia sex analny to można przenieść bakterie esherichii coli z okrężnicy do pochwy.Grozi to zapaleniem pęcherza.Proponuję iśc do ginekologa po antybiotyk.
E.coli występuje w kale!!!!!
Ginekolog się znalazł!!! Wcale nie trzeba uprawiać sexu analnego by zarazić się e coli, są jeszcze niedomyci ludzie na basenach (raczej w szatniach) - bo na basenach woda chlorowana.
poczytaj lepiej znawco szatni o pałeczce okrężnicy,ginekolog dobrze napisał.
A może ginekolog napisze jak sie zarażają malutkie dzieci, niemowlęta bakterią e coli????
chodzenie w stringach tez może spowodowac przeniesienie się bakterii, albo podcieranie "od pupy"
A pochwa i pęcherz leżą w tym samy miejscu ginekologu?
Tak zapomniałam dopisać czy pochwa i drogi moczowe to to samo??? Ginekolog jakich wielu w Ostrowcu!!!!
WItam chciałabym, zapytać czy orientujecie sie który ginekolog przyjmuje w poniedziałki.
mam pytanie czy mozecie polecic panstwowo dobrego lekarza musze koniecznie szybko wykonac badania kiedys chodilam do doktor baranskiej na ogrody ale nie jestem zbyt zadowolona gdzie polecacie??
tego to ja sama niewiem bylam u trzech i kazdy z nich twierdzil inna diagnoze i gdzie tu sie leczyc ktorego sluchac sama niewiem na co ja w koncu jestem chora tego tez nie wiem a bardzo bym chciala poznac trafna odpowiedz wiec twoje pyt dotyczy tez mnie.panstwowo to mysle ze to juz totalna porazka ale pod pyt sie podpisuje
Do jakiego ginekologa mozna sie dostac szybko, w ciagu kilku dni?Oprocz dr Szczepaniak.Pilna sprawa!