Witam. Poszukuje ginekologa dr. Mazura. Wcześniej przyjmował w Lipsku ale tam już go nie ma, podobno przeniósł się do Ostrowca ale nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat. Czy ktoś wie gdzie teraz go znajde? Gdzie przyjmuję lub może ktoś ma numer kontaktowy do niego?
Chyba ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Wyraźnie napisalam, że nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat. A pytania bez sensu zostawię bez odpowiedzi :)
Nie możesz raczej przyjąć do myśli swojego kretyństwa a wyzywasz innych myślących inaczej niz ty po kretyńsku
Spróbuj może zadzwonić do szpitalaw Lipsku i tam się czegoś dowiedzieć.
Dzwoniłam, dowiedziałam się tylko że przeniósł się do szpitala w Ostrowcu ale czy przyjmuje w jakieś poradni to już niestety nie.
Pewnie tak zrobię chociaż myślałam że ktoś wie gdzie go można znaleźć teraz.
Tylko w szpitalu na oddziale czy czy też w jakiejś poradni? Może prywatnie gdzieś przyjmuje ?
Trzeba by chyba złapać go w szpitalu i się dowiedzieć czy przyjmuje poza szpitalem , ale wydaje mi się , że tak bo jakaś kobitka była w szpitalu u niego bodajże na wizycie jak czekałam
Na badanie ze skierowaniem to jednak ta kobitka została przyjęta przede mną . Także myśle , ze może wizyty na takiej zasadzie się odbywają
13.05 a nie wiesz pod jaki numer można zadzwonić się czegoś dowiedzieć bo ja jestem z poza Ostrowca nawet w tym szpitalu nigdy nie bylam.
Gdy powiedził pacjentce po badaniu, że czarno to widzi to okazało się, że była w ciąży z murzynem !!!!
Bardzo śmieszne i na temat.
Szkoda, że nadal nie wiem gdzie przyjmuję.