Witam dziewczyny jakiego ginekolog mi polecicie na nfz w Ostrowcu :) wszystkie watki przepatrzałam ale sa z około roku temu i może sie cos zmieniło
W opiekunie na Słowackiego przyjmuje dobry ginekolog na NFZ. Przyjeżdża ze Starachowic. Niestety nie pamiętam jego nazwiska.
Ja moge polecić dr.Piaseckiego tylko że przyjmuje w środy Kunowie.Rejestracja osobista o 7:00 a telefoniczna 7:10 przyjmuje tego samego dnia
Ginekolog facet ktory ten zawod wykonuje to taki doktor ktory lubi patrzec i lubi dziewczyny idz kobitko do martynowskiej swietna babka.
A co złego w tym, że lekarz lubi dziewczyny? Lepiej, żeby ich nienawidził? No ja bym nie chciała odwiedzać takiego lekarza.
Jak ide do mojego Ginekologa ,po to by sie zbadać i zrobic badania ,niestety nie da sie zrobic wszystkiego bez patrzenia,to normalne i nie zwracam na to uwagi wazne jest dla mnie ZDROWIE!!!!!
A martynowska przyjmuje prywatnie chyba ??
Wiecie co to kwestia chyba podejścia. Osobiście jednak wolę kobietę ginekologa. Chodziłam też do facetów ginekologów i muszę przyznać że coś w tym jest że to jednak faceci są lepszymi specjalistami chociaż to nie reguła. Ale osobiście jednak wolę pójść do kobiety ginekologa:) Takie jest moje zdanie:)
Ja do ginekolog Popielska chodzę na Słowackiego jest spoko babka.
Laski dzwonię do dr baranakiej i nic zero odzewu
Polecam dr. Wysockiego w Opiekunie prowadzil od poczatku moja ciaze
A długo się czeka na wizytę a chodziła Pani na nfz czy prywatnie
ja chodzilam prywatnie do grabskiej, ale przyjmuje tez na Nfz w opiekunie