Witam . Możecie mi opisać poziom Gimnazjum w Waśniowie ? ( Nauczyciele , poziom i młodzież uczącą się tam )
bardzo dużo osób tam nie zdaje i przenoszą się do Szewnej albo do Mominy ewentualnie do Słupi uciekają. I bardzo dużo jest tam takich. A kto tam chodzi i się dobrze uczy to znaczy że jest czyimś znajomym albo synem/córką. Ale generalnie wszyscy paskowi z owego gimnazjum nie zdradzają jak paski mają ale takie potem z nich wsiowe snoby że wstyd z nimi na ulicy się pokazać jak się zaczną panoszyć.
Gościu z 20:01
Serio? Nie przesadzasz troszkę? Nie wiem, może bronię bo sama tam chodziłam do szkoły, ale chyba nie jest aż tak źle... ; ) Wsiowe snoby?
Ja dobrze się uczyłam w podstawówce i miałam czerwony pasek, ale w gimnazjum już tak kolorowo nie było, chociaż znam osoby, które się wybiły.. jakimś cudem ;)
ale co tam pasek! miałam słabą średnią ale zdałam rok temu nowy egzamin gimnazjalny dobrze a to chyba się najbardziej liczy...
Nauczyciele? Zależy. Niektórzy wymagający, niektórzy mniej :)
Dużo trzeba się uczyć na chemię, geografię i biologię (chociaż tu ostatnio zmienił się nauczyciel, więc nie wiem czy przedmiot "biologia" jeszcze budzi strach wśród uczniów ;D )
Na szkołę narzekałam jak do niej chodziłam - a teraz chętnie bym czasem do niej wróciła, albo przynajmniej zabrała do siebie kilku nauczycieli :)
To nieprawda,jak sie ktos ni przyloxy od 1 klasy pdst to potem ma problemy
Moim zdaniem dzieci i modzież ktora nie sprawia wiekszych problemów nie dokucza i nie dogryza nauczycielka ,tylko jest grzeczna podlizuje sie to ma spokój z ocenami i wogóle a jak ktos jest troche za bardzo wygadany dokuczny to specjalnie usdzaja 1 i niezdaniem znam paru chłopców ktorzy byli ''niegrzeczni'' i po 3 lata siedzieli w jednej klasie .Ale ogolnie fajna szkoła ...
moim zdaniem w szkole jest wysoki poziom nauczyciele tylko tolerują tych co maja jakieś znajomości . jest tam bardzo ciężko i przede wszystkim oni nie patrzą na to ze ktoś sobie nie radzi i nie zdaje . bez wyżutow sumienia wystawiają jedynki . ja chodziłam tam dawno i nie miło wspominam ta szkole . NIE POLECAM TAJ PLACÓWKI
wyżutow sumienia wystawiają jedynki . ja chodziłam tam dawno i nie miło ........
już wiem dlaczego :):):) każdą byś źle wspominała, a najgorzej polonistkę chyba
otóż mamy klasyczny przykład poziomu nauczania w/w placówce za sprawą absolwentki i co na to pani od polskiego???
Hmmm, z pustego i Salomon nie naleje... Cudownych wakacji mój ukochany, wiecznie niezadowolony narodzie. Cóż, nieświadomość czyni człowieka szczęśliwym. Upragniony stan. Pupa, łydka, gęba...
A ja tam uwielbiam moją szkołę tzn Gimnazjum w Waśniowie. Uczyć się trzeba to fakt, no ale chyba po to do szkoły się chodzi :), nauczyciele różni, jedni wymagają więcej inni mniej, ale atmosfera spoko :).POLECAM