Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gimnazjum w Waśniowie

Ilość postów: 11 | Odsłon: 2602 | Najnowszy post
  • Gimnazjum w Waśniowie

Witam . Możecie mi opisać poziom Gimnazjum w Waśniowie ? ( Nauczyciele , poziom i młodzież uczącą się tam )

Gość_ostrwianin
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Gimnazjum w Waśniowie

Fajna szkoła, polecam

Gość_absolwent
      Zgłoś
      Odpowiedz

bardzo dużo osób tam nie zdaje i przenoszą się do Szewnej albo do Mominy ewentualnie do Słupi uciekają. I bardzo dużo jest tam takich. A kto tam chodzi i się dobrze uczy to znaczy że jest czyimś znajomym albo synem/córką. Ale generalnie wszyscy paskowi z owego gimnazjum nie zdradzają jak paski mają ale takie potem z nich wsiowe snoby że wstyd z nimi na ulicy się pokazać jak się zaczną panoszyć.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gościu z 20:01

Serio? Nie przesadzasz troszkę? Nie wiem, może bronię bo sama tam chodziłam do szkoły, ale chyba nie jest aż tak źle... ; ) Wsiowe snoby?

Ja dobrze się uczyłam w podstawówce i miałam czerwony pasek, ale w gimnazjum już tak kolorowo nie było, chociaż znam osoby, które się wybiły.. jakimś cudem ;)

ale co tam pasek! miałam słabą średnią ale zdałam rok temu nowy egzamin gimnazjalny dobrze a to chyba się najbardziej liczy...

Nauczyciele? Zależy. Niektórzy wymagający, niektórzy mniej :)

Dużo trzeba się uczyć na chemię, geografię i biologię (chociaż tu ostatnio zmienił się nauczyciel, więc nie wiem czy przedmiot "biologia" jeszcze budzi strach wśród uczniów ;D )

Na szkołę narzekałam jak do niej chodziłam - a teraz chętnie bym czasem do niej wróciła, albo przynajmniej zabrała do siebie kilku nauczycieli :)

Gość_była uczennica
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Gimnazjum w Waśniowie

To nieprawda,jak sie ktos ni przyloxy od 1 klasy pdst to potem ma problemy

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Gimnazjum w Waśniowie

Moim zdaniem dzieci i modzież ktora nie sprawia wiekszych problemów nie dokucza i nie dogryza nauczycielka ,tylko jest grzeczna podlizuje sie to ma spokój z ocenami i wogóle a jak ktos jest troche za bardzo wygadany dokuczny to specjalnie usdzaja 1 i niezdaniem znam paru chłopców ktorzy byli ''niegrzeczni'' i po 3 lata siedzieli w jednej klasie .Ale ogolnie fajna szkoła ...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

moim zdaniem w szkole jest wysoki poziom nauczyciele tylko tolerują tych co maja jakieś znajomości . jest tam bardzo ciężko i przede wszystkim oni nie patrzą na to ze ktoś sobie nie radzi i nie zdaje . bez wyżutow sumienia wystawiają jedynki . ja chodziłam tam dawno i nie miło wspominam ta szkole . NIE POLECAM TAJ PLACÓWKI

Gość_martyna
        Zgłoś
        Odpowiedz

wyżutow sumienia wystawiają jedynki . ja chodziłam tam dawno i nie miło ........

już wiem dlaczego :):):) każdą byś źle wspominała, a najgorzej polonistkę chyba

Gość_Ewelina
          Zgłoś
          Odpowiedz

otóż mamy klasyczny przykład poziomu nauczania w/w placówce za sprawą absolwentki i co na to pani od polskiego???

Gość_jarek
            Zgłoś
            Odpowiedz

Hmmm, z pustego i Salomon nie naleje... Cudownych wakacji mój ukochany, wiecznie niezadowolony narodzie. Cóż, nieświadomość czyni człowieka szczęśliwym. Upragniony stan. Pupa, łydka, gęba...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A ja tam uwielbiam moją szkołę tzn Gimnazjum w Waśniowie. Uczyć się trzeba to fakt, no ale chyba po to do szkoły się chodzi :), nauczyciele różni, jedni wymagają więcej inni mniej, ale atmosfera spoko :).POLECAM

Gość_A.B.C...
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe